editorial: PLAYGROUND

maries-selection-veras-copenhagen-photos-by-marie-myrhoej-jensen-playground-shoot-2 maries-selection-veras-copenhagen-photos-by-marie-myrhoej-jensen-playground-shoot-14 maries-selection-veras-copenhagen-photos-by-marie-myrhoej-jensen-playground-shoot-30 maries-selection-veras-copenhagen-photos-by-marie-myrhoej-jensen-playground-shoot-21 maries-selection-veras-copenhagen-photos-by-marie-myrhoej-jensen-playground-shoot-45 maries-selection-veras-copenhagen-photos-by-marie-myrhoej-jensen-playground-shoot-41 maries-selection-veras-copenhagen-photos-by-marie-myrhoej-jensen-playground-shoot-11 MODEL: CATHARINA, STYLING, ART DIRECTION, PHOTOGRAPHY: MARIE MY / NEMESIS BABE, CLOTHES: VERAS COPENHAGEN

I august skød jeg en potion billeder for Veras Copenhagen, som jeg fik lov til at style, art directe og fotografere – super sjovt! Jeg er vild med de klare farver og de muligheder, der er for lækre locations på en legeplads – hvad synes I om billederne?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “editorial: PLAYGROUND”

  1. Bjørk Avatar
    Bjørk

    Det første billede, foran klatrestativet med de røde reb, er helt vildt flot. Jeg fik umiddelbart lyst til at hænge det op derhjemme i plakatstørrelse. Farverne, kompositionen, og modellens udtryk spiller helt vildt godt sammen.

    1. Marie My Avatar

      Ej hvor dejligt, er glad for at du synes det er så flot! 😀