fall flare

outfit-september-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-1-3-collage outfit-september-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-2-2-collage-1 outfit-september-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-2-2-collage-2 outfit-september-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-3-2-collage outfit-september-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-1-3-collage1 LIPS: L’OREAL, T-SHIRT: H&M, JACKET & BAG: SECOND HAND, TROUSERS: BAUM UND PFERDGARTEN (GIFT), SHOES: SHOEBIZ (GIFT)

Sjovt nok som jeg gik og troede at efteråret var begyndt er sommeren kommet igen.  Så efterårsagtige outfits med bukser og lange ærmer virker knap så relevante, som jeg havde forestillet mig.  Jeg har løjet farvemæssigt i det her indlæg, fordi gule blade simpelthen bare var flottere til collagerne, men ingen sammenhæng har med den virkelige verden i øjeblikket.

Outfittet her er fra en dag, hvor jeg fejlbedømte efterårsvejret og netop hoppede i både jakke og lange bukser. Jeg har nemlig fået et par formidable flare bukser i gave af Baum und Pferdgarten. Babyfløjl, små blomstrede trompetbukser. Min mor blev taget tilbage til hendes teenage-år, da jeg viste dem frem for hende. Jeg har lagt dem en smule for meget op i bunden, men derudover sidder de på en måde, der får ens krop til at se fantastisk ud. Jeg er begyndt at drømme om at føje flere bukser med svaj til min garderobe, så jeg kan gå rundt og føle mig lækker hele tiden.

 

Hvad synes I om mit efterårslook? 

 

SHOP TROMPETBUKSER

[show_shopthepost_widget id=”1922868″]