POWERCLAP x NEMESIS, BABE video-projekt

Som jeg tidligt på sommeren teasede for, så har jeg længe gået og tumlet med et nyt projekt i selskab med to superkreative og dygtige typer. De to typer er Anders og Thomas, der står bar videokollektivet Powerclap, som laver nogle enormt smukke videoer. Jeg mødte dem gennem en veninde for nogle år siden, og vi begyndte at brygge på ideen om at bryde ind på et marked, som vi ikke helt synes fandtes i Danmark.. Nemlig at producere video udelukkende for mode- og designvirksomheder. En mere dynamisk lookbook, en stemningsvideo for en kollektion, der kunne kommunikere brandet på en ny og spændende måde.

Til vores første video, som vi bruger til at vise vores arbejde frem og pitche projekter for mulige kunder, brugte vi Baum und Pferdgartens efterårskollektion fra i år. Vi skød den over en weekend i et halv-forladt hus i Jyderup med et vidunderligt hold, der gjorde at videoen blev komplet gennemført synes jeg selv. Jeg selv står for art direction og styling i vores lille projekt, og det er noget af det sjoveste, jeg længe har prøvet!

Men nok historier, kig endelig på vores video og fortæl mig hvad I synes?