Fashiolista X Asos giveaway

PhotobucketFor nylig fik jeg en mail fra Fashiolista omkring om jeg ville have lyst til at lave en giveaway for mine læsere med et gavekort til ASOS på 100 euro (jeps, du læste rigtigt!), som den danske blogger-repræsentant for den kæmpestore konkurrence de har kørende. Nu, hvor I simpelthen er sådan nogle skønne læsere, kunne jeg da ikke sige nej! Jeg kunne i hvert fald selv godt bruge 100 euro til ASOS – overover har jeg lige smidt en lille collage sammen over hvad, jeg ville købe selv, hvis jeg kunne vinde konkurrencen. Jeg ville helt sikkert gå amok i printede sæt, flatforms, katte-solbriller og super søde negle-stickers!

For at være med i konkurrencen skal man have en profil på Fashiolista  og facebook og så skal du bare gå ind og følge de tre skridt, der er for at deltage lige HER. Det er lidt kompliceret at deltage, men for 100 euro til ASOS, synes jeg helt sikkert det er det hele værd! Derudover bør du lige smide en kommentar til dette indlæg med et link til dine “loves” (der er nemmest at lave sig en liste på Fashiolista, kalde den ASOS og så smide mig linket til den) i konkurrencen (læs mere om det HER.), så jeg kan udvælge vinderen med de sejeste “loves”.

Konkurrencen slutter den 6. august, hvorefter den hammerheldige vinder bliver fundet og kontaktet – husk derfor at skrive den rigtige e-mail i e-mail-feltet, så jeg kan få fat på dig!

Jeg håber ikke det bliver alt for forvirrende for jer, høhø. Sæt i gang!

This giveaway is only for Danish residents, but if a blogger from your coutry has been chosen as a representative for your country, you can participate via her blog – see if you can, HERE.