outfit fra sidste uge

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketSCRUNCHIE: SECOND HAND, LIPSTICK: CYBER by MAC, JUMPSUIT: SECOND HAND, BELT: SECOND HAND, SOCKS&SHOES: H&M

En dag i sidste uge, hvor jeg var smuttet på genbrugsjagt i hele Aalborg med Sine og Kia, var jeg hoppet i dette outfit – endnu noget nyt tøj, I ikke har set på før! Dragten fik jeg for 25kr for en måned eller mere siden og jeg er blevet super glad for den. Den er egentlig langbenet og -ærmet, men jeg er mest til det oprullede look – ellers går den faktisk under navnet, flyverdragten. Nå, men jeg synes det var alt får længe siden jeg havde brugt mine mørke læbestifter og fandt ud af, at Cyber sagtens kunne bruges i en god kombi med lyserød, sort og hvid uden at det blev for dystert. Tvært imod, det ligner næsten mere et fjollet kostume, men det er jo heller intet at klage over! Jeg synes at looket ikke ville være helt fuldført uden en scrunchie, og heldigvis fik jeg denne (og 3 andre) af søde Kia i studentergave – heldigvis for det, det er nemlig den eneste lyserøde scrunchie, jeg ejer! Jeg håber lidt på at kunne finde noget af det stof jeg har klippet af buksedragten, så jeg kan lave mig endnu et lyserødt og lidt mere matchende scrunchie! Hvad synes I om looket?

Some day last week, when going thrift hunting all over town with Kia and Sine, I wore this outfit – including another piece of new clothing, that you haven’t seen me wear yet! I bought the suit for almost no money more than a month ago and I’ve become quite fond of it. It is actually a long legged and long sleeved suit, but I’m more into the rolled up look. Oh well, I felt like it was way too long time since I had worn my dark lipsticks and I found out that Cyber went quite well with pink, black and white without seeming too gloomy. It’s almost the opposite, I think, it looks kind of like a silly costume – but fortunately that’s not a bad thing in my opinion! I didn’t think that the look would be complete without a scrunchie and luckily I got this cute one (and three more) from Kia as a graduation present – thank god, because I found out that this is the only pink scrunchie I own! I hope to find some of the pink fabric I once cut off the bottom of this suit, so I can make one more pink and more matchy scrunchie! How do you like the look?