new in: bowler hele dagen

Photobucket
Photobucket

For nylig, da jeg hjalp min veninde med at flytte, fandt vi disse bowlingsko i flytterodet – i min størrelse! Skoene havde vidst lagt hos hende i flere år og da hun ikke kunne passe dem, fik jeg lov til at tage dem med hjem. Jeg så bowlingsko brugt som almindelige hverdagssko på en veninde for omkring en måned siden og siden da har jeg ønsket mig sådan et par indeligt.. Så hvor heldig kan man lige være? Ok, måske er de slet ikke ens og den ene er meget ældre end den anden, men det synes jeg også har sin charme! Jeg tænker de skal bruges med en 50’er-agtig kjole eller bare korte denimshorts og en opbunden skjorte. Uh, jeg kan mærke at jeg bliver glad for disse sko! Hvad synes I om dem?

Recently, when I halped my friend moving, we found these bowling shoes in the mess – in my size! The shoes had been lying there for years and since they didn’t fit her, I got to keep them. I saw a girl wearing bowling shoes as just regular shoes about a month ago and since then I’ve wanted a pair really bad.. How lucky can you get? And ok, they might not be alike and one of them is much older than the other one, but I find that it’s a bit charming! I’m thinking of using them with a 50’s dress or with short denimshorts and a tied up shirt. Oh, I can really feel these shoes growing on me! How do you like them?