fem ting, jeg har bogmærket i 2014

bookmark-1

2014 har været et år, hvor der er sket en hulens masse ting, og jeg har fået øjnene op for mange forskellige ting, som jeg ikke nødvendigvis har fortalt jer medens det skete. Derfor synes jeg også det er på sin plads at lave en lille opsamling af ting, jeg har bogmærket i løbet af året, og som har fanget mit øje specielt – og som måske også kunne inspirere jer!

 

– Bloggen “fuck you very much”, der med sine enkle sætninger kombineret med samfundskritiske, sindssygt flotte og til tider vulgære billeder bliver ved med at få mig til at tænke.

– Oh Land. Generelt. Især efter jeg interviewede hende til bloggen og mærkede hvor sød, interesseret og helt igennem god hun var. Så er det skønne udseende og den geniale stil bare “the cherry on top”. Efter at have talt med hende er min interesse for hendes musik blevet endnu større og jeg kan slet ikke slippe mit girlcrush. Hun skal være min bedste ven.

– Min navnesøster Marie, fra bloggen Vilde Kaniner – selvom vores stil og udtryk er forskellige har hun i løbet af året imponeret mig gang på gang med nye påfund, flotte collager og superflotte visuelle koncepter, der bliver ved med at udvikle stilen på hendes blog. Jeg klikker mig derind næsten dagligt bare lige for at kigge hvad hun nu har fundet på – ah, som blogging-barren i Danmark lige har fået et nøk op.

– Min svenske veninde, Fatima, som jeg mødte gennem Monki-modeljobbet sidste efterår. Hendes stil er sindssyg og jeg drømmer dagligt om hendes garderobe og super seje attitude. Se mit interview om stil med Fatima her og følg Fatima på instagram her. 

En af mine læseres simple blog med indlæg om det, der interesserer og inspirerer hende. Den minder mig om NEMESIS, BABE’s tidlige dage og inspirerer mig til at gå en smule tilbage til rødderne. Super sej tøs, som jeg skal følge fremover.

 

Hvad har I bogmærket i år?

 

Udgivet
Kategoriseret som BLOG