festlook fra i fredags

Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketLIPSTICK: MORANGE by MAC, BLOUSE: SECOND HAND, JEANS: WONHUNDRED, SUNGLASSES: H&M

I fredags var jeg til fest med min egen og de andre klasser på min studieretning og til netop den anledning debutterede mit regnbuepalliethelvede af en 90’er-trøje. Jeg har, siden jeg købte den, glædet mig til at den skulle vises frem og nu havde jeg endelig en god anledning! Jeg ville gerne havde taget ordentlige “dagens”-billeder af mit outfit – desværre blev det glemt efter vi allesammen fik en sjat vin indenbords. Men ikke desto mindre blev der taget nogle billeder af mig, hvor I kan få en fornemmelse af, hvordan jeg så ud. Engang, når trøjen kommer på igen, skal I nok få nogle bedre billeder af outfittet! Dem, der følger min facebook-side, ved at jeg havde et lille dilemma med hvordan jeg skulle style trøjen eftersom jeg ladge et par billeder ud af mine idéer HER. Jeg havde faktisk mest hang til at hoppe i et par shorts, men jeg endte med de sorte jeans, sorte støvletter, solbriller og en stor læderjakke udenover – jeg kørte lidt den cool stil. Jeg fik ret mange komplimenter for min trøje, faktisk, hvilket jeg var ret overrasket over, eftersom den er så åndssvag(der er både hul på brystet og på ryggen, totalt kikset!) – men jeg synes faktisk at den ser supergodt ud på billederne! Hvad synes I om mit look?

Friday, I partied with my own class and the other classes who have the same A-levels as I and for that exact occasion my 90’s rainbow seqiun hell of a blouse had it’s debut. I have, since I bought it, been looking a lot forward to showing it off and now I finally got to! I wanted to take some better “look of the day“-photos – unfortunately, when we all had had a little sip of wine, I forgot all about it. But at least, here’s a bunch of photos that can give you the impression of how I looked. When I wear the blouse again, sometime, I’ll make sure to get some better photos of my outfit! I actualy had a dilemma about how to style the blouse and originally I wanted to get into a pair of shorts and JC Litas, but I ended up doing a cooler look: black jeans, black heeled boots, sunnies and a big leather jacket over it. I actually got a good amount og compliment for my blouse, which surprised me quite a bit since the blouse is so silly(there’s a whole on the front AND the back. So 90’s and weird!) – but I think it looks great on the photos! How do you like the look?