søndagens i Paris

LIPS: KIKO, BLOUSE&JACKET: SECOND HAND, JEANS: WONHUNDRED, SOCKS: MONKI, SHOES: WEEKDAY

Det er nyt – det er banebrydende – det er Marie iført jeans! Jeps, venner, i søndag sprang jeg, for første gang, i månedsvis i et par jeans. Jeg overraskede næsten mig selv ved at gøre det, for jeg levet stort set strømpebukser for tiden, men jeg synes det var tid til at mikse det hele lidt op og rykke en snert ud af komfortzonen. Jeg havde lavet mig et outfit med prints- og vilde farver-tema og tilsatte 4 styks fransk fletning, nu jeg jo var i Frankrig. Jeg kunne altså ikke dy mig for at forsøge mig en cornrow-trenden, som jeg faktisk finder ret cool. Normalt er jeg en trend-afskyende type, men når der ruskes op i de tidlige halvfemsere og hip hip-stilen igen kan jeg altså ikke helt holde mig fra at hoppe med på vognen og fjolle lidt med. Til outfittet havde jeg sat mine yndlingsstrømper med det fantastiske geometriske mønster og min yndlingsbluse med det fantastiske lilla-pink polaprikkede mønster. Selvom det er med jeans, er det faktisk et af mine yndlings-outfits for tiden – farverne, de forskellige mønstre og, ikke mindst, den lidt fjollede frisure får mig virkelig op at køre. Jeg skal helt sikkert forsøge mig med cornrows igen – måske med endnu flere “rows”. Hvad synes I om outfittet?

It’s new – it’s incredible – it’s Marie wearing jeans! Yep, friends, this Sunday I put on a pair of jeans for the first time in months. I almost surprised myself by doing it, since I’m pretty much living in tights at the moment, but I thought it was time to shake things up and move a bit out of my comfort zone. I’d made an outfit with a print- and vivid color-theme and on top of that I added 4 French braids, since I was in France. I couldn’t resist trying out the new cornrow trend, which I surprisingly find kind of cool. Normally trends completely repel me, but when the early nineties and hip hop is getting trendy, I can’t help but to play along on the silliness. For this outfit I’d put on my favorite socks with an amazing geometrical pattern and my favorite blouse with the amazing purple-pink polka dotted print. Even though it’s containing jeans, this is actually one of my fave outfits at the moment – the colors, the different patterns and, not least, the silly hairdo really gets me excited. I will sure try out the cornrows again – maybe with even more rows! How do you like the outfit?