garderobens glemte skatte

 DRESS, HAT & BELT: VINTAGE, SHOES: gifted by DR. MARTENS

I søndags havde jeg en lille bloggerdate med søde Mathilde. Vi mødtes på Christianshavn og gik ned på Parterre for at drikke en kop god kaffe og få en mad og en snak om hvordan det gik. Jeg var hoppet i nogle fine, gamle vintage-sager – min rosa kjole og den gamle, kæmpe faux fur hat, som havde forputtet sig et sted under sengen alt for længe. Det er skønt, når man genopdager ting i garderoben, som tit man gik med en gang – som for eksempel hatten her og den fineste vintage-jakke, som I også får at se senere på måneden.

Kaffe-billed-daten med Mathilde, som var en ret spontant ting, fik mig til at virkelig glæde mig over de nye venner jeg har fået i København gennem bloggen. Nye venner med samme entusiasme for tøj og fælles interesser er virkelig et hit! Jeg glæder mig til at se endnu mere til hende i det nye år.