Going, going, gone.

Så er det i nat jeg hopper på en bus mod Berlin. Jeg og min søster har brugt god til på at lave vores egen områdeguide til Berlin, så vi får mest ud af byen, når vi kommer derned – ej, hvor jeg glæder mig! Bussen kører fra Aalborg i nat klokken 3:30 og så er vi på hoteller klokken 16 i morgen. Det bliver en lang tur, men jeg håber på at jeg kan sove det meste af vejen, til trods for en slem forkølelse og hoste, jeg har fået. Jeg tager min computer med, så jeg kan blogge fra Berlin hvis jeg har internet på hotellet – hvis ikke, må i vente. Jeg har forberedt et indlæg til jer til i morgen, som handler om de forskellige steder, jeg planlægger at besøge i den tyske hovedstad (hvis blogger ikke trodser mig igen og dropper at udgive det). Hvad bruger I jeres efterårsferie på?
Tonight it is. Tonight I’ll be getting on the bus to Berlin. My sis and I have spent some time preparing an area-guide to the city, so we’ll get the most out of it, while we’re there – wow, I’m looking forward to it! We will take the bus from Aalborg at 3:30 tonight and then we will be at our hotel at 16:00 tomorrow. It’ll be a long ride, but I hope to sleep most of the way, despite a bad cold and cough I have. I’ll bring my computer, so I can blog directly from Berlin, if I have internet at my hotel – if I don’t, then you will just have to wait. I have prepared a post about some of the places I want to visit in Berlin, which will be out tomorrow (if blogger doesn’t defy me and keeps from posting it). What are you spending your fall break doing?