Glemt guld: Marie i 2012

 Det legendariske billede af AT-eksamens-outfittet med en top, hvor jeg klippede arm-hullerne kæmpestore og havde to nederdele og et par shorts på ovenpå hinanden. 

Okay, I 2012 begynder outfit-delen af bloggen virkelig at tage fart. I løbet af året får jeg købt et spejlrefleks-kamera med 50mm-linse som man ser at jeg lige som langsomt lærer at bruge. Tøj-mæssigt er jeg stadig på korte nederdele og grineren kombinationer, som f.eks. til min AT-eksamen, hvor jeg havde ovenstående legendariske outfit på. I 2012 bliver jeg single, opdager Jumfu Ane Gade for alvor, bliver student og flytter senere til Aarhus.

Vil I se mine bedste looks fra 2011, som stod på masser af selvudløser-billeder på teenage-værelset, kan I se dem i dette indlæg. 

Her kommer 2012 greatest hits, hvor udviklingen i stil og fotografisk formåen virkelig begynder at rykke sig!

 

Jeg går 2012 i møde nytårsaften iført dette næsten vellykkede pleather-sæt, jeg syede selv, og lavendelfarvede læber. 

Super cool look, hvis jeg skal sige det selv, og overraskende farveløst. Diskobukserne og den smarte pelshat har jeg stadig – de formidable Spice Girls-agtige støvler er forsvundet, nooo! 

Igen har vi fat i Spice Girls-støvlerne og noget, jeg dyrkede meget en gang – 80’er-leggings som bukser. Jeg har fundet ikke mindre end 3-4 outfits fra 2012, hvor disse leggings agerede underdel. Og her ser vi endnu et eksempel på hvid top, som jeg klippede i.  

Scoresættet, som jeg købte i en kemi-time på ASOS og her har på til en gym-fest(hence armbåndet og samme baggrund som alle outfits, der blev taget i skoletiden). Har stadig sættet og elsker det lige så meget som dengang.

 En af mine skønne Cookie Factory-tees(fra før Cookie Factory lukkede) med den ultimative vintage-glimmernederdel som jeg klippede verdens højeste slids i. Tilsat mormors dametaske og Nelly-snubleskoene, som stod for de evige ar jeg har på mine knæ. 

 Her har jeg lige opdaget at gul og lilla er for lækkert sammen. Derfor syr jeg en gul hi-lo nederdel i elatiskstof som er alt for kort foran og lidt poseagtig bagpå. Kombineret med genbrugssweater og snubleskoene med hvide sokker(igen/for evigt).

Det her er et af mine favoritlooks. Jeg syede endnu en gul nederdel fordi jeg spillede sådan et påklædningsdukke-spil på nettet hvor jeg lavede netop dette outfit og blev nødt til at replicere det i virkeligheden. Succes! Desværre har jeg skilt mig af med det hele, delvist fordi nederdelen var rigtig dårligt syet og gik i stykker, haha. 

Den multifarvede blomstrede kjole som jeg købte på min første modeugetur til Paris i januar 2012. Den hænger stadig i garderoben! Her ser vi forresten at det lille digitalkamera er skiftet ud med spejlrefleks og 50mm-objektiv. Hola prof outfit-billeder! 

Det her outfit er så sejt. Det var sidste skoledag i 3.g og skoene var noget, jeg havde fået i min første betalte samarbejde i forbindelse med bloggen. Udover dem, har jeg stadig hele looket, men er desværre ikke lige så sej til at køre den helt lårkorte stil, som jeg var den gang. 

  Her ser vi endnu en farvemæssig succes. Desværre ejer jeg ikke shortsene mere eller de sindssyge plastiksko fra Nelly som var så hotte dengang. 

 Hvis I også kendte Nastygal i ’11-’12 kendte i Jeffrey Campbell-skoene. Et par mastodonter af plateaustøvler på 12cm, som jeg ofte havde på i skole. Jeg betalte kassen for dem og var helt oppe at køre, da de kom med posten og jeg skulle betale 400kr i told. Her er de tilsat med en klassiker fra dengang, læder-miniskørtet, og en 80’er genbrugs-løbetrøje. 

 

 Så bevæger vi os henad mod en mere ladylike stil og her er jeg i min nok velkendte, plisserede, hvide midi-nederdel(måske første gang jeg har nederdel på, hvor man ikke kan se hele låret). Nederdelen ejer jeg stadig men den er så gammel og snusket at jeg næsten ikke bruger den. Her i kombination med genbrugs-badedragt.  

Så begynder det at ligne noget i forhold til foto og fancy hår, hva! Billederne her tog jeg sammen med Sarah, da jeg kom på bloggerbesøg en weekend i december. Jeg har stadig hele outfittet på nær hatten, og elsker virkelig den trøje, som jeg købte til modeuge i London.