forgotten clothes challenge

forgotten clothes nemesis babe marie my -1-2

Min garderobe har efterhånden vokset sig så stor, at der er mange af mit gode, gamle tøj, der går i glemmebogen. Selvom min garderobe er ret så stor, ender jeg tit med at gå med de samme 10-20 items hvilket for mig ikke er en særligt stor andel af garderoben og det efterlader de andre hundredevis af ting hængende lige så fint på deres bøjler uden at blive brugt i månedsvis. Derfor har jeg bestemt mig for at ruske op i de glemte sager igen – at finde de ting frem, jeg havde glemt, men som stadig er ret så cool og så vil jeg give mig selv en udfordring, som jeg også vil opfordre jer til at hoppe med på.

FORGOTTEN CLOTHES CHALLENGE: 

Udvælg 3 glemte sager fra garderoben, som du ikke har haft på det seneste halve år
Jeg har fundet en formidabel pink jakke frem, som jeg ville ønske jeg brugte mere, en af mine Costo-hatte fra min periode for nogle år siden, hvor jeg bestemte mig for at gå mere med hat(hvilket varede meget kort) og min legendariske sailor-skjorte, som havde sin storhedstid for.. 3 år siden, pyha!

Brug hver ting mindst én gang i løbet af den kommende måned
.. og gerne flere gange hvis du ikke kan lade være. Del endelig gerne dit glemte tøj og hvordan du styler det på Instagram med hashtagget #NEMESISBABEforgotten så vi alle kan følge med i hvilke godter der gemmer sig i garderoberne!

Forsøg at bruge et “gammelt” stykke tøj, hver gang du tager et nyt stykke tøj på
At mikse gammelt og nyt kan give lidt mere liv til en garderobe du måske er blevet træt af og kan åbne øjnene for de muligheder der ligger i dine gamle sager, når du kombinerer dem med nyt!

Når måneden er ovre..
Har du enten fundet ud af at de gamle sager du havde glemt egentlig stadig er supercool og får nye øjne på garderoben. Ellers kan det være at du ikke fik brugt dine udvalgte glemte sager og nu ved at du ikke har behov for at beholde dem i garderoben – så tag dem med ned til den lokale genbrug eller begynd at samle en bunke tøj og tag på loppemarked med sagerne!

 

forgotten clothes nemesis babe marie my -1

 

Er I med?