shop trends, der holder: naturprint

floral collage nemesis babe trends that will last JUMPER: HERE, WALLET: HERE, MIDI DRESS: HERE, TURTLENECK: HERE, TROUSERS: HERE, SHIRT: HERE, SKIRT: HERE, MINI DRESS: HERE

I torsdags drog jeg til Aalborg fordi jeg skulle holde et oplæg til en kunde-aften i Modstrøm-butikken, hvor jeg skulle tale om trends. Et af mine hovedfokus var at tale om trends, der kommer til at holde længere end bare en sæson og dét inspirerede mig til at lave en lille omgang posts her på bloggen omkring netop det emne.

Den første trend, vi tager hul på er natur- og blomsterprintet som – udover at være en evig klassiker – vi uden tvivl kommer til at se en masse til over de næste sæsoner. Blomsterprintet gik ned at adskillige catwalks til SS16-showene, huserer i stor stil i danske Gannis sommerkollektion og mon ikke også toneangivende designere som Vetements og Gucci også sendte prints med naturtema ned af catwalken til deres AW16-shows. Og når efterårs- og vintersæsonen er ovre, er vi tilbage til foråret næste år og, som bekendt, blomsterprint er altid velkommen i foråret.

Jeg har selv denne lækre kjole og går lidt og drømmer om det bladprintede skørt nederst på collagen.

Hvad tænker I om natur-printet?