Home working days

LIPS: THE BODYSHOP, BAG & SCARF: SECOND HAND, JUMPER: WEEKDAY, JEANS & SOCKS: MONKI, SHOES: ZARA, NECKLACES: MAANESTEN & HVISK

I dagene mellem nytår og skolestart har jeg en del arbejde at lave. I dag drager jeg mod Fyn, hvor jeg skal være weekenden igennem for at skyde en video til en dansk designer på et slot(uh, følg med på insta for at finde ud af hvem det er!) og i næste uge skal jeg skyde lookbook for Agurk og så på en smuttur til Berlin.

Så disse dage går med forberedelser hjemme på værelset på Nørrebro og jeg tænkte at jeg ville vise jer et at de outfits jeg hopper i når jeg arbejder hjemme. Nemt, rart og enkelt – oversize herresweater, jeans, tørklæde og sjove strømper.

Hvad har I på på en produktiv hjemme-dag?

 

GET THE LOOK

[show_shopthepost_widget id=”2306452″]
[show_shopthepost_widget id=”2306455″]