Looking back: 2016 i tanker og rejser

Selvom vi allerede er i det nye år, forsætter jeg altså lige med lidt kiggen tilbage på det gamle. Denne gang bliver det et kig på en ny ting jeg begyndte på i 2016, nemlig at skrive lidt længere indlæg/essays om mine tanker omkring modebranchen. Derudover kigger vi også tilbage på noget af det sjoveste i 2016, nemlig rejserne!

 

“ARTIKLERNE”

Jeg fik funderet og skriblet en hulens masse i 2016 hvilket første gang mundede udi en artikel omkring modens nye og hæsblæsende hastighed som blev modtaget rigtig godt.

Senere kom en artikel omkring en verden, jeg plejede at tage rigtig meget del i, nemlig street style-verdenen og hvor netop den fotografigenre var på vej hen. Noget der lægger sig ret tæt op af den artikel, var en, jeg skrev efter modeugen i august, som var et indlæg der spurgte ind til modeugernes vigtighed, nu hvor showet på gaden virker til at være det vigtigste, der foregår.

Endnu en kritisk stillingstagen kom i et indlæg omkring produktion af tøj og dobbeltmoral i forhold til etiske valg, når man shopper.

I denne artikel hev jeg fat i emnet om modens udvikling, siden jeg begyndte at følge den og hvordan den er blevet mere og mere demokratiseret – og er det en god ting?

Så kom et kig tilbage til min egen modefortid og en undring over hvorfor teenagere disse dage er så utroligt chic’e og sidst men ikke mindst smed jeg nogle tanker på banen om hvordan ekstremisme virker til at have infiltreret alt hvad der handler om livstil og stil.

 

REJSER

LONDON
Min første rejse i 2016 bundede i et lille savn til dengang jeg rejste ud til modeuger fire gange om året. Tanken om ikke at være til en modeuge pinte mig, så jeg bestilte en billet til London. Under min tur blev det til en guide til mine favoritsteder i East London samt et indlæg om det lækreste bæredygtige hotel, som jeg boede på. Derudover kom et indlæg med lidt street style – dog ikke fra modeugen, men fra Londons gader.

 

 

HELSINKI
I april drog jeg en smuttur til Helsinki for at deltage i Nordic Blog Awards, hvor jeg var nomineret til Nordic Blogger of the Year – sejt! Jeg vandt dog ikke, men ud af turen kom et indlæg om nogle fine steder i Helsinki samt mit smukke outfit fra Award-showet.

 

CLUJ-NAPOCA i TRANSSYLVANIEN
Den rejse jeg husker allermest fra 2016 var min tur til Rumænien, hvor jeg besøgte min kære fotograf-veninde, Andreea, i to og en halv uge. Gud, hvor en vidunderlig tur!

Nogle af de indlæg, der kom ud om turen var blandt andet dette idylliske indlæg om en tur på landet i Transsylvanien med verdens sødeste hund(der desværre gav mig lopper). Der kom også en håndfuld outfit-indlæg ud, blandt andet dette, skudt i et gammelt kommunistområde i Cluj.

Derudover lavede jeg en city guide til byen samt en lille fotodagbog fra turen. Og sidst men ikke mindst lavede jeg det nok vigtigste indlæg fra turen – nemlig indlægget om de 10 ting, jeg lærte om Rumænien mens jeg var der og fik skudt nogle fordomme ned.

 

PARIS
Jeg kom også til Paris(igen-igen-igen) i 2016 endnu en gang mens der var modeuge. Jeg kunne ikke lade være. Men denne gang endte turen udi at jeg ikke helt følte hele den modeuge-ting mere(og et indlæg om det), hvilket gjorde turen til en virkelig øjenåbner. Derudover skød jeg et enkelt outfit dernede som I kan se her!

 

 

Hvilke rejse-indlæg og artikler var jeres favoritter?