“How I Wear”-feature i ASOS magazine

 photo asosfeature3medtekst_zps47c0aa7f.pngJuhuuuuuuuu, så er min feature udkommet i ASOS magazine og billederne kommet mig i hænde! Endelig kan jeg vise jer hvad jeg lavede for nogle uger siden med ASOS-holdet i Brixton. Denne feature er en smule pudsig i forhold til mig egen stil – featuren handlede om hvordan jeg ville style tre forskellige trends, hvoraf to var stort set farveløse. Lidt uvant for mig, kan man sige, men faktisk blev jeg ret inspireret på shootet, når det kommer til ikke-farver. For når der er minus på pang, må man lave plus på tekstur, struktur, materialer, lag og pudsige ting til at krydre det hele med – jo, når en udfordring stilles, må man tage den op og det var ret spændende at prøve noget så uvant. Når det så er sagt, vil jeg naturligvis ikke lyve: jeg eeeeelskede trenden med vilde prints og var både komplet forelsket i kjolen med det katedral-agtige print, t-shirten med tigeren og pailletsættet! Ih, det var en trend helt efter mit hjerte! Jeg ved godt at teksten på billederne her er ret lille, så jeg har lige forstørret interviewet for læselighedens skyld. Hvad synes I om featuren?

Yaaaaay, my feature is out in the latest issue of ASOS magazine and the photos are in my hands! I can finally show you the photos I made with the ASOS team in Brixton some weeks ago. This feature is kind of peculiar when it comes to my personal style – the feature was all about how I’d style three different trends, two of which were pretty much colorless. A bit unfamiliar for me, one might say, but I ended up being quite inspired while on the shoot, when it comes to non-colours. Because when there’s minus on the bright colors, there must be plus on the textures, structures, materials, layers and fun items to spice things up with – yep, when a challenge is set, you must take it and it was quite nice to try something so unfamiliar. When that is said, I won’t lie: I looooooooved the trend about wild prints and I was in love with the dress with the church like print, the tiger t-shirt and the sequin set! A trend right in my spirit! I know that the text in these photos is a bit small, so I enlarged the interview for you to read. How do you like the feature?