I’m pink, dabadi dabada

JUMPER: WEEKDAY, JEANS: MONKI, SHOES: BIANCO, BAG: MARIMEKKO, SCARF: SECOND HAND, SOCKS: &OTHER STORIES. JUMPER, JEANS, SHOES & BAG ARE GIFTS

I torsdags vågnede jeg op til årets hidtil varmeste dag, der stod på et par timer i skole, møde med fagforeningen, kor og bodega-besøg. Jeg stod også op til en dag med håb, eftersom jeg har fået et lille breakthrough i forhold til boligsøgningen og jeg kunne ikke holde glæden og håbet inde.. Så jeg sprang i et komplet pink outfit fra inters til yderst – undertøjet også, yes(det her set faktisk)!

For nylig har jeg nemlig fået fat i de fine lyserøde Monki-jeans som jeg fik i forbindelse med en insta-kampagne, samt en pink trøje og en pink taske, der også er en pressegave og for at det ikke skal være løgn er skoene også et par jeg fik i forbindelse med en insta-kampagne for Bianco. Blogarbejds-relateret outfit much? Jeg tror det nok!

Nevertheless, så er jeg personligt mega vild med det her lyserøde outfit. Jeg elsker de her billeder og pink-heden der bare er over det hele. Det. er. så. pænt! En enormt lækker måde at booste et i forvejen formidabelt forårshumør.

Hvad synes I?
SHOP PINK LÆKKERIER
[show_shopthepost_widget id=”2525672″]
[show_shopthepost_widget id=”2525668″]