Link love: tankemylder og 10 gode links til din(og min) mandag

Jeg kan ikke tænke klart i dag. Det er mandag og en ny uge er begyndt og jeg skal kun i skole i 2 timer denne uge og jeg skal finde ud af noget at bruge resten af tiden på og jeg er helt rastløs. Og alt imens venter jeg i spænding på muligvis at få opfyldt drømmen om en fremtidig boligsituation, og mine tanker kan slet ikke samle sig(ps. når min boligsituation er helt på plads får I et indlæg om livssituationen generelt). Jeg kan seriøst ikke være i mig egen krop af bare spænding!
Så derfor bliver dagens indlæg en reflektion af det: ikke at kunne finde på noget nyt, fordi mit hoved er så fyldt. Egentlig skulle jeg bruge blogging i dag til at abstrahere fra bolig-tankerne ved hjælp af brainstorming og kreativitet, men det går ikke så godt indtil videre – i hvert fald delen med at være kreativ og finde på nye ting. Men hey, nu har jeg åbnet min computer, og derfor får I nu serveret en liste af links, jeg har samlet på længe til at dele ud af på dage præcis som denne.

 

15 people told me what they thought of my outfit – ManRepeller 
Haley fra ManRepeller hopper i gakkede outfits og spørger tilfældige folk på gaden hvad de synes – et superfedt eksperiment, der er sjovt for både os, der klæder os tosset og dem, der bare synes det ser fjollet ud.

Pink Haze – StyleBubble
Susie Bubble er tilbage på bloggen efter at have lavet en mega sød baby og i det første post-baby indlæg er der inspiration til alle dem, der elsker pink. Aka mig, for eksempel(hvis I husker mit seneste outfit post?)

Copenhagen Street Style Unfiltered Winter Edition – Scandinavia Standard
Ægte, lækker og god street style med seje folk og skudt på Instax-film. Der findes også en efterårs-udgave lige her!

18 more people told me what they thought of my outfit – ManRepeller
Tja, pretty much set samme som det første link – men stadig mega sjovt at læse!

Chokolademousse – The Mo Look
Min gode ven Stine er hoppet på træningsvognen og er begyndt at være mere food-conscious(på den nice måde, hvor det ikke går helt bananas) og har lavet den her lækre choko-mousse. Jeg har ikke prøvet den endnu, men jeg stoler på Stines smagsløg og tror at det kunne dulme mine bolig-nerver lidt at lave og fortære sådan en omgang.

DIY GUIDE: beaded pearl earrings – FashionPolish 
Da Sidsel fra Fashion Polish for nyligt var sy spenderede hun en håndfuld timer med at lave lækre perleøreringe som jeg er mega jaloux på. Heldigvis lavede hun to guides til hvordan man selv kan lave dem, så det er bare at komme i gang! Den ene guide er på linket herover, den anden er her!  Er du doven kan du købe nogen der ligner lidt her!

How to style a turtleneck so that you don’t get bored – ManRepeller
Og fordi at MR er kejser af internettet, modeinspiration og fede titler, er her endnu et link til dem og deres stylingguide til rullekraver.

 

Håber jeres mandag er nice – og hvis ikke, at den blev reddet en lille smule af de her links!