In my school bag…

THIS POST IS ONLY AVAILABLE IN DANISH. WANT IT TRANSLATED? CLICK HERE! 

 

Jeg har været gennem adskillige forskellige skoletaske-typer over de sidste to årfarverige fjällräven, læder-skoletasker, bæredygtige flettede plastic-net, men jeg vender evigt og altid tilbage til et helt basic stofnet. Hvorfor? Fordi det er blødt og passer nemt i cykelkurven, der er plads til en masse og det går hurtigt at tage det af og finde ting i det.

I forbindelse med mit samarbejde med Neye har jeg fået til opgave at finde en ny skoletaske – så nu kan jeg få droppet de random stof-net og få noget lidt mere stilet! Det er egentlig det hele samarbejdet går ud på – skolestart og tasker med et formål. Jeg har fået lov at vælge selv og det kan måske godt virke lidt underligt at valget faldt på en weekendtaske i stedet for de lækre rygsække de har, men der er en mening bag galskaben!

Jeg ville nemlig vælge en praktisk skoletaske, jeg vidste jeg ville få brugt til både skole og arbejde – og endda også i fritiden. Jeg fandt det her røvlækre, kæmpestore, pink DAY-“netsom har lidt korte stropper, men stadig er til at have over skulderen, har ét lille rum og ellers bare en hel masse plads. Og så er det til at forme sådan at det passer ned i min cykelkurv til hver en tid – sjovt kriterie, men det er næsten det vigtigste!  

 

Læs videre for at høre og se mere om hvad jeg har i tasken til hverdag..

Normalt har jeg altid en computer med i skole eller når jeg skal arbejde, så det er vigtigt at kunne forme tasken sådan at computeren passer i cykelkurven uden halvdelen af tasken stikker udenfor, som den tit gør med rygsække eller stivere tasker….

 

Basic ting, jeg altid har med, og som passer i det lille rum er det vigtigste: læbestift! Og derudover en scrunchie, fordi jeg synes jeg er pænest med håret nede, men ved at jeg kommer til at ville sætte det op i løbet af dagen. Ellers, solbriller, høretelefoner(livsnødvendighed), mit pas, som jeg har i en lys-rosa pas-holder sammen med mit pendlerkort og multikort til skolen. Sidst men ikke mindst min Belsac-pung, som jeg også har fået af Neye – en skide fin, knaldrød lille satan….

 

skoletaske neye samarbejdeEllers er jeg begyndt at gå meget ned skitsebøger i min taske. Uanset hvor jeg skal hen, er jeg begyndt at have det underligt med ikke at have papir og pen med og farver med. En gang imellem ryger akvarellerne endda også med! Jeg er nemlig begyndt at prøve at holde mig fra at stene på telefonen i toget, og så skal man have noget andet at kaste opmærksomheden på. Så jeg kruseduller ret meget. Jeg synes ikke selv jeg er sygt dygtig, men det er god adspredelse og en dejlig kreativ måde at få afløb for tankerne – og når man så får en god idé, så tager jeg den med hjem på min store akvarel-blok og bruger til på en tegning eller en akvarel.

 

Hvad har I altid i tasken?  Og har I fundet den perfekte skoletaske endnu?

Forresten, så hold øje med bloggen og insta i løbet af august, da jeg kommer til at udlodde den her lækre, lyserøde sag til op til skolestart!

 

INDLÆGGET ER LAVET I SAMARBEJDE MED NEYE