The birth of GrannyGirl

 GLASSES: ASOS, EARRINGS: JANE KÖNIG, T-SHIRT & BAG: SECOND HAND, SKIRT: R/H, SHOES: ASOS(on sale!)

[show_shopthepost_widget id=”2763500″]
Efter jeg kom hjem og kiggede på de her billeder er det gået op for mig at jeg ikke kan løbe fra det mere.

 

I vinters fandt jeg på mit superhelte-alter-ego, som går under navnet GrannyGirl(bonus-info: GrannyGirls superheltekræfter er at spise hvide boller med tandsmør, at sende breve med posten, putte mælk i teen og at sidde forrest i bussen) og nu hvor jeg kigger på mit outfit, som jeg skød sammen med Stine og en lækker hindbær-is, er det gået op for mig.. GrannyGirl er måske ikke så meget et alter-ego, som det måske egentlig bare er mig.

Jeg mener, den nederdel der – som jeg virkelig elsker – i kombination med en lille genbrugstaske, en løs t-shirt, de flettede sko og de lyserøde briller.. Hvor granny er det ikke lige? Jeg er begyndt at føle den der gamle følelse af at være på den anden side af 25(omend bare et par måneder) og har fundet ud af at jeg virkelig gerne bare vil være ung og spændstig resten af mit liv, og samtidigt er jeg begyndt at være mere og mere GrannyGirl i virkeligheden. Jeg er begyndt at se Krøniken, for eksempel. Det hele, helt fra starten. Og jeg elsker det!

 

 

Efter jeg fortalte mine roomies om GrannyGirl er de begyndt at pointere alle de ting, jeg gør hjemme i kollektivet, som er granny. Og jeg er altså den eneste under 30 herhjemme.. Måske er det egentlig fint nok – jeg har engang sagt at jeg aldersmæssigt mest identificerer mig med at være en blanding af en 8årig og en 80årig, så min morphing into GrannyGirl irl er nok ret passende. Og nu jeg ingen bedsteforældre har, er det nok en god måde at kompensere for mangel på gamle mennesker i mit liv, det der med at være et gammelt menneske selv. Mon ikke man godt kan være både ung og spændstig og granny samtidigt?

Hvad synes I forresten om outfittet og billederne? Jeg har selv ret optur over dem!

 

GET THE GRANNY LOOK
[show_shopthepost_widget id=”2763503″]

grannygirl nemesis babe asos showes glasses rh skirt second hand bag