ugen i øjeblikke #2

Fujifilm Instax-kameraet som jeg fotograferer med til serien er udlånt til mig af Instax Danmark på mit eget initiativ

 

Endnu en sommerferie uge er gået og halløj, hvor er den gået hurtigt. Så hurtigt at jeg knapt nåede at opdage at i dag er det mandag og en ny uge og at jeg endnu en gang har erhvervet mig en halsbetændelse(sådan!). Jeg tror halsbetændelsen er kommet fordi der har været så meget gang i sidste uge og at jeg kom til at gå ud og drikke mig en kæp i øret alle aftener fra søndag til torsdag = tømmermænd hver dag = sænket immunforsvar = masser af plads til at den lille flig af hoste, der var tilbage efter helvedes-sygdomsugen, kunne at sprede sig.

Men hey – skal vi så ikke snuppe et kig på den lille portion fotos, jeg fik skudt i den forgangne uge?

Søndag aften begyndte alkohol-snebolden at rulle, da jeg havde min dejlige veninde Cecilie på besøg til rødvin og hygge hjemme hos mig.

 

Mandag eftermiddag cyklede jeg hele 15km til smukke Dragør, hvor jeg skulle på mini-ferie med nogle søde nye venner. Jeg fik købt den smukkeste, gule genbrugskjole(tak gud for provins-genbrugspriser), drukket rose foran bålet til langt ud på natten og cyklet de 15km hjem igen i modvind.

Bor man i KBH og vil ud af byen en sommerdag er Dragør virkelig et besøg værd – og er man ikke frisk på cykelturen kører 350S direkte derud!

 

Onsdag stod den på bloggerdate med yndlings-Stine i Kongens have hvor vi blandt andet tog de her smækre billeder og spiste is.

 

Mellem onsdag og lørdag fik jeg ikke hevet kameraet meget frem, men lørdag eftermiddag stod den på kaffe-date med søde Mathilde. I har nok læst om hende her på bloggen, da jeg interviewede hende og fotograferede hendes sindssyge garderobe og skønne hjem til Jeg, mig og min garderobe engang. Hun har fået en blog i mellemtiden og er pt i gang med et mega spændende nyt projekt, som jeg også tænker skal få en lille plads på bloggen her på et tidspunkt.

Det er så hyggeligt som man kan møde nye mennesker gennem bloggen – jeg “opdagede” Mathilde på insta, da hun har fulgt bloggen længe, blev selv mega fan af hende og hendes stil, fik interviewet hende til bloggen og fik endelig taget mig sammen til at invitere hende på kaffe i sidste uge – så hyggeligt! Husk at følge hende på insta, hvis I kan lide masser af farver og god stil!