inspirerende stil fra Londons gader

I London fik jeg for én gangs skyld fotograferet noget street style på den måde, der inspireret mig mest, nemlig af almindelige mennesker på gaden. Det var også den mest intimiderende, da det ikke er alle uden for modeugerne, der er vilde med at blive fotograferet – så et par afslag må man tage. Jeg fik i hvert fald fotograferet fire enormt inspirerende piger, som alle har ret så lækker stil – kig med her og få tips til at stjæle stilen.

 

nemesis babe street style -1-3 Pigen her er den eneste, jeg glemte at få navnet på – så det må I være foruden. Til gengæld er hun en af de mest cool piger, jeg længe har set. Hendes egentlig enkle outfit holdt i marineblå blev brudt af den sejeste kombi af orange sokker, røde tøfler og en superstærk pink læbestift – hun er absolut en god rollemodel i forhold til hvordan man kan pifte mere neutrale outfits op med små, men interessante detaljer!

 

SHOP FARVERIGE DETALJER
[show_shopthepost_widget id=”1475515″]
[show_shopthepost_widget id=”1475519″]

 

nemesis babe street style -1-2 Isabel  fangede mig fuldstændigt med hendes skrig-orange jakke og hendes cool attitude. Hun er også et bevis på at man med en enkel genstand kan give masser af liv til et neutralt, enkelt og cool outfit – jeg er vild med stilen!

 

SHOP FARVEDE JAKKER
[show_shopthepost_widget id=”1475512″]

 

nemesis babe street style -2  Steph har den vildeste, lækre vintage-stil og kører flere prints på samme tid. Jeg er vild med hvordan hun, når hendes jakke står åben, er enormt farverig og kombinerer så mange prints, og når den er jakken er lukket stadig har en cool vintage vibe med en klassisk frakke og de store briller.

 

SHOP PRINTS
[show_shopthepost_widget id=”1475524″]
[show_shopthepost_widget id=”1475527″]

 

nemesis babe street style -1 Harriet fangede mig på grund af hendes gennemførte farvetema i sit look. Med ret så dybe farver og det grønne velour-skørt kombineret med en grøn skindjakke hopper hun med på den grønne trend(og velour-trenden), der lige så stille er på vej, men holder på samme tid stilen helt sin egen på en ung og frisk måde. Jeg er vild med det!

 

SHOP GRØNT
[show_shopthepost_widget id=”1475495″]

 

Hvis stil kan I bedst lide?