interior inspiration: møbler jeg ønsker mig

nemesis babe moebler oensker biva postFind alt på collagen her

Nu hvor jeg sidder inde foran bøgerne hver dag og ikke pt er typen der gør dig godt på fotos, er det godt at man kan bruge pauserne i læsedagen på at nørde ting, man går og ønsker sig. Selvom jeg absolut ingen ekstra plads har på mit nye værelse, går jeg alligevel og drømmer om nye møbler og indretning – på et tidpunkt skal jeg jo flytte ud af værelset og så har jeg i hvert fald fået øje på hvad jeg ønsker mig!

Jeg har fundet en lille håndfuld møbler online hos Biva som jeg er blevet ret vild med og som jeg virkelig kunne tænke mig at eje, næste gang jeg flytter. Som I nok så sidst jeg lavede roomtour i mit nye værelse, opbevarer jeg pt. næsten alt jeg har i kommoder og jeg er faktisk blevet ret glad for dem, selvom det godt kan se lidt underligt ud.. Og nu når vi taler om kommoder, så drømmer jeg virkelig om den lidt skæve af slagsen på collagen, I mean, hvor pæn er den lige?

For at være helt ærlig er nørderi af møbler online virkelig ved at gå for vidt for mig i forhold til hvor lidt plads jeg har på mit værelse til at tilføje nyt(som i ingen plads overhovedet), men da halvdelen af de møbler jeg bor i pt. ikke er mine egne, ved jeg jo at jeg på et tidspunkt skal til at finde nogle nye.. Og det der med at drømme tager virkelig overhånd i eksamensperioden, hvor jeg drømmer om stort set alting, der ikke har med kunsthistorie at gøre. Åh, sweet freedom, vi ses om en uge og jeg kan ikke vente!

Jeg lover at der snart vil komme andet end collager på bloggen – har et spændende projekt og et nyt outfit der snart kigger forbi NEMESIS, BABE!

 

Hvad går I og drømmer om for tiden? 

 

 

 

biva post