jeg drømmer om… Vibskov

vibskov3 CARDI: HERE, JUMPER: HERE, LEGGINGS: HERE, HAT: HERE

vibskov2 SKIRT: HERE, TOP: HERE, COAT: HERE, SOCKS: HERE

Lige for tiden, hvor jeg virkelig kan mærke hvordan det er at være på SU, drømmer jeg mere og mere om at kunne shoppe dyre sager. Ikke nødvendigvis fordi de er dyre, men som regel er det bare sådan, at de allerlækreste ting ikke er de billigste. For tiden, nej egenlig altid lige siden jeg lærte det at kende, har jeg været vild med Henrik Vibskov og denne sæson er ingen undtagelse.

I øjeblikket er det hans strikkede, mønstrede herre-cardigan, jeg har set mig varm på. Noget af det skønne ved Vibskov er nemlig, at tøjet, uanset om det er tænkt til et køn eller ej, er ret så unisex – i hvert fald herretøjet, som tit er det, jeg faldet for i hans kollektioner og de strikkede cardigans, som jeg ville bruge som kjole, som jeg ikke kan slå ud af hovedet.

… Og nu hvor vi officielt er gået ind i årets bedste måned, April, der som altid bringer den formidable begivenhed, min fødselsdag, med sig, burde jeg måske skrive en sådan cardigan på ønskelisten?

 

Hvad drømmer I om for tiden?