Stem på mig som Nordic Blogger of the Year

nemesis abbe blogger of the year

For noget tid siden fik jeg en mail fra det Finske blogger-netværk Indiedays, der inviterede mig til stort blogger-event i Finland med mulighed for fede samarbejder og for at møde en masse bloggere fra andre nordiske lande – sikken enormt lækker invitation at få! For et par dage siden, fik jeg så en mail om at jeg, i den forbindelse, er blevet nomineret til at være Nordic Blogger of the Year og jeg er utroligt oppe at køre over det!

Dem, der bestemmer vinderen er jer, søde læsere og jeg ville blive ovenud lykkelig hvis I ville stemme på mig til Inspiration Blogger Awards – og det kan I gøre hvis I klikker på banneret lige her neden for, går ind og finder mit billede med den store turkise fjerpels og trykker VOTE.

Det ville betyde så utroligt meget for mig, hvis I vil stemme på mig.. Hvis jeg vinder, så har jeg en bloggerpris om året tre år i træk.. Det ville være det vildeste!

 

Voting-banner-800x200px


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “Stem på mig som Nordic Blogger of the Year”

 1. Satina Wandel Avatar

  Du har allerede fået min stemme 😉

  http://satinawandel.dk

  1. Marie My Avatar

   Tak Satina! 😀

 2. Trine Avatar
  Trine

  Har selvfølgelig stemt på dig! 🙂

  PS: Jeg har nu i flere måneder haft problemer med at se billederne på din blog, hvilket jeg er rigtig ærgerlig over, da din blog er en af mine yndling! Jeg kan som regel kun se det første billede – de andre vil simpelthen ikke loade. Jeg ved ikke, om det kun er mig, som har det problem. Jeg synes bare, det er underligt, fordi jeg oplever det samme på både min computer og min mobil samt på alle netværk/wi-fi, som jeg tilslutter mig både hjemme og ude.

  1. Marie My Avatar

   Fedt, tak, Trine! 🙂 Hvis du har problemer med at se billeder på bloggen, så se her: http://nemesisbabe.dk/problemer-med-at-se-billeder-paa-bloggen/ 🙂