Stem på mig som Nordic Blogger of the Year

nemesis abbe blogger of the year

For noget tid siden fik jeg en mail fra det Finske blogger-netværk Indiedays, der inviterede mig til stort blogger-event i Finland med mulighed for fede samarbejder og for at møde en masse bloggere fra andre nordiske lande – sikken enormt lækker invitation at få! For et par dage siden, fik jeg så en mail om at jeg, i den forbindelse, er blevet nomineret til at være Nordic Blogger of the Year og jeg er utroligt oppe at køre over det!

Dem, der bestemmer vinderen er jer, søde læsere og jeg ville blive ovenud lykkelig hvis I ville stemme på mig til Inspiration Blogger Awards – og det kan I gøre hvis I klikker på banneret lige her neden for, går ind og finder mit billede med den store turkise fjerpels og trykker VOTE.

Det ville betyde så utroligt meget for mig, hvis I vil stemme på mig.. Hvis jeg vinder, så har jeg en bloggerpris om året tre år i træk.. Det ville være det vildeste!

 

Voting-banner-800x200px

Udgivet
Kategoriseret som BLOG