julegaverne, voksen-edition

 photo julegaver-1_zpsbecd0468.jpg Min søster fortalte mig for nylig om perioden lige før og efter hun flyttede hjemmefra: “ja, du må lige acceptere, at der kommer et par kedelige jule, gavemæssigt.”. Størstedelen af årets julepakker indeholdt nemlig køkkengrej, som egentlig bare skal på loftet indtil jeg får fundet mig et sted at bo for mig selv. Dog er jeg ikke skuffet over årets gavehøst, eftersom alt køkkengrejet faktisk stod på ønskelisten – en slip let-Jamie-Oliver-stegepande(jojo, fancy, fancy), tre margretheskåle med låg og de fineste håndmalede skåle fra Bahne. Selvom der var sjovere ting på ønskelisten, er jeg ret glad for at få denne portion voksensager, eftersom de fleste andre ting, jeg virkelig har ønsket mig er noget, jeg selv kan finde på at købe til mig selv – for eksempel kom jeg vidst til at klikke et abonnement på i-D hjem efter alle pakker var åbnede og aftenkaffen drukket juleaften.. Så lidt uvoksent blev det da til! Faktisk fik jeg også en enkelt, knap så seriøs, dog ret vigtig, gave, som I får lov til at se snart. Hvordan har I det med “voksengaver” – og hvad fik I til jul?

My sister recently told me about the time right before and right after she moved out of our parents’ house: “yep, you’ll have to accept the fact that the next couple of Christmases will be a bit more boring when it comes to presents.”. The majority of my presents this year were kitchen stuff, which will be sitting in the attic until I find a place to live by myself. I’m not disappointed in this year’s presents, since all this kitchen stuff was on my wish list – a Jamie Oliver-pan(fancy fancy), three margrethe bowls with a lid and four gorgeous hand painted bowls from Bahne. Even though there were a lot more fun wishes on my list, I’m quite happy to get all of this adult stuff, since most of the other stuff I really want, is something I would go buy myself – for example, when all the presents were opened and the last cup of tea drunk on Christmas Eve, I ordered a subscription to i-D.. So I didn’t get all grown up stuff! Actually, I also got a not so serious, though much needed present, which you’ll get to see soon. How do you feel about the “grown up” presents – and what did you get for Christmas?