Et kig ind på mit værelse

nemesis-babe-room-tour-norrebro-room-redone-interior-1

Nu er det officielt – mit værelse på Nørrebro er det, jeg har boet i allerlængst tid, siden jeg flyttede til København. Og nu efter et halvt år med den samme indretning, prøvede jeg i weekenden noget nyt – bare for at gøre det. Jeg er sikker på at det ikke er specielt feng shui på nogen måde, men det er rigtig hyggeligt. Som I kunne se på min første room tour på værelset, stod mit skrivebord parallelt med tøjstativerne, men nu har jeg gjort det drastiske og rykke det ud mod vinduet. Det har skabt enormt meget gulvplads på midten af mit værelse, hvor jeg ynder at sidde på nogle puder mens jeg skriver blogindlæg og læser. Jeg har en ting med at sidde på gulvet og den nye indretning har absolut givet mig lidt mere mulighed for picnic på værelset!

Hvordan kan I godt lide at indrette jer? 

 

nemesis-babe-room-tour-norrebro-room-redone-interior-3-2 nemesis-babe-room-tour-norrebro-room-redone-interior-3 nemesis-babe-room-tour-norrebro-room-redone-interior-1-2 nemesis-babe-room-tour-norrebro-room-redone-interior-4 nemesis-babe-room-tour-norrebro-room-redone-interior-5-2 nemesis-babe-room-tour-norrebro-room-redone-interior-2 nemesis-babe-room-tour-norrebro-room-redone-interior-6 nemesis-babe-room-tour-norrebro-room-redone-interior-4-2 nemesis-babe-room-tour-norrebro-room-redone-interior-5-vaerelse nemesis-babe-room-tour-norrebro-room-redone-interior-2-2