moonspoon saloon show, ss13

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucketphotos by me.
Et af de designere, jeg havde kontaktet omkring invitation under modeugen var MoonSpoon Saloon, eftersom jeg er gigantisk fan af mærket. Desværre fik jeg ikke svar fra dem, men jeg besluttede mig alligevel at hænge ud foran showet, for at se om der var nogle interessante mennesker at fotografere. Det var super heldig at jeg hang ud netop der, for på magisk vis fik jeg sneget mig ind til showet alligevel og hvor var det fantastisk! Jeg fik (igen) sat mig ned på gulvet ved fotograferne, hvor jeg kunne få godt udsyn til catwalken. Jeg er så glad for MoonSpoon Saloon, at før showet gik i gang, sad jeg med sommerfugle i maven og da den første model kom ud på catwalken gibbede det lidt i mig – også fordi looket var helt som forventet; nyt, overraskende og super spændende. Jeg er åndssvagt tosset med kollektionen – blandingen af materialer, teksturer og former er så interessant og jeg er vild med det cirkus-tema, der var at finde i de fleste looks med bl.a. striber, flæser og overdimensionerede proportioner. Mine personlige favoritter var den lidt fluffy bolero med hætte, netbukserne(hvis man overhovedet kan kalde det bukser), de spidse hatte og så selvfølgelig skoene – åh, skoene! Er du gal hvor blev jeg ekstatisk, da jeg så glitter-plateauskoene. Gud, hvor er de fantastiske. Ah, sikket skønt show og en vildt fed oplevelse – hvad synes I om det?

One of the designers I’d contacted regarding getting an invite to their show dusring fashion week was MoonSpoon Saloon, since I’m an enormous fan of the brand. Unfortunately I didn’t recieve a reply from them, but I still chose to hang out in front of their show to see if there were any interesting people to photograph. What a great decision! Because in some way I managed to get in to see the show anyway and it was amazing, I tell you! Once again, I sat at the end of the runway, by the photographers, where I got a good look to the runway. I am so fond of MoonSpoon Saloon, so even before the show started, I had butterflies in my tummy and when the first model entered the runway I sat gasping, extatic about what I saw – the first loom was as expected: new, unexpected and so interesting. I am so fond of this collection – the mixture of materialt, textures and shapes is so interesting and I love the circus-theme that could be found in most of the looks; the stripes, ruffles and over dimensioned proportions. My personal faves are the fluffy hooded bolero, the net-pants(if you can even call them pants), the pointy hats and then of course the shoes – oh, the shoes! Gosh, I was extatic when I saw those glitter flatforms. They’re SO amazing! What a great show and a fantastic experience – what do you think of it?