københavns modeuge, outfit 3

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketHEADSCARF: HAND ME DOWN, SUNNIES: SECOND HAND, TOP: H&M, SKIRT: SECOND HAND, BAG: HAND ME DOWN, SHOES: SECOND HAND

Her er så mit tredje – og yndlings – outfit fra modeugen. Jeg købte den fine papegøjenederdel den første dag jeg var kommet til byen, og ih, hvor blev den altså fin i sådan (endnu) et 50’er-inspireret outfit. Ved et tilfælde havde jeg taget et lille tørklæde med i kufferten, hvilket viste sig at være super heldigt, da det passede perfekt i farverne og stilen til min nye nederdel og dette lækre outfit. Denne dag var også en dag, hvor jeg var hoppet i komfortable, flade sko for at skåne mine fødder – dagen før var jeg nemlig kommet op omkring 10 vabler og mine fødder havde virkelig brug for en pause, så jeg var hoppet i disse søde sko, jeg har fået af en veninde. Selvom jeg er gladest for sko med lidt hæl til sådan et outfit, synes jeg skoene var perfekte til det alligevel. Åh, det her er godt nok et af mine bedste outfits til dato, synes jeg, og hvor er jeg glad for at jeg fik tørklædet i håret med – det sætter ligesom prikken over i’et efter min mening. Hvad synes I om outfittet?

Here’s my third – and favorite – outfit from fashion week. I bought the cute parrot skirt the first day I wan in Copenhagen and, jeez, it was so nice in such a 50’s inspired outfit (again). By coincidence I brought a little scarf with my to fashion week, which turned out to be very lucky since it fit the colours and theme of this outfit perfectly. This day was also one of the days when I wore comfortable, flat shoes, since my feet were sore and full of blisters, so they really needed a break. I’m so happy I brought these cute shoes which I got from a friend earlier this summer – even though I’d love a heeled shoe for this outfit, but I still think these shoes were actually perfect for the outfit. Seriously, this outfit is, in my opinion, one of my best to date and I love the fact that I brought the scarf to wear with it – it really tops it off! How do you like the outfit?