tabernacle twins ss13

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucketphotos by me.

Et af de shows, jeg også var helt tosset med under modeuge, var Tabernacle Twins. Jeg havde spurgt om invitation til showet fordi jeg vidste at det ville blive ret spændende, men derudover kendte jeg faktisk knap så meget til mærket. Showet var nok et af de mest gennemførte, velkoreograferede og veldesignede jeg har set og bagefter kunne jeg gå og snakke om det i timevis, for holdt fast hvor var det lækkert- ærgerligt nok fik jeg overraskende få gode billeder af showet! Kollektionen hed “Lost trails of Maharani” og indeholdt stort set kun orange, turkis, sort og hvid og en hel masse paisley-agtige mønstre og prints og havde derudover forholdvist stor fokus på kontrasten mellem helt stramt eller løst og “flowy“. Jeg er selv ret så glad for farvekombinationen og de mange fine mønstre og jeg kunne sagtens se mig selv i flere af de looks, det blev vist under showet. Mine favoritter derfra var, hands down, heldragterne! Orange, sort og turkis-mønstrede, stramme heldragter, som vi fik at se to eller tre gange under showet. Hvor kunne jeg virkelig godt bare leve i sådan en heldragt og hvis man har mod på den ville den jo fungere fantastisk som festtøj under en løs, lang, sort cardi. I mit hoved i hvert fald. Derudover var jeg hammerglad for skoene – jeps, flatforms er kommet for at blive! Hvad synes I om showet – og mine billeder for den sags skyld?

One of the shows I loved a lot from fashion week was Tabernacle Twins. I’d asked for an invite to the show because I knew it would be interesting, but I didn’t really know much more about the brand. The show was probably one of the most thought through, well choreographed and well designed shows I’d seen and afterwards I could go talking about it for hours on, because, gosh, it was great – too bad I got surprisingly few good photos of the show. The collection was called “Lost trails of Maharani” and pretty much only had white, black, orange and turqouise in it, a lot of paisley-like prints and patters and then there was quite a lot of focus on the contrast between tightness and light and flowy stuff. I’m quite a fan of the colour combo and I could easily see myself in more of the looks from the show.. But hands down, my top faves from the show were the gymnastic like body suits! Orange, black and turqouise-patterned body suits, which I saw about two or three of in the collection. I could easily live my entire life in one of those suits and if you wanted to, they could work great as a party outfit with a loose, long, black cardi over it. Well, at least in my opinion. And then I just loved the shoes – yep, flatforms have definately come to stay! How do you liek the show – and my photos for that matter?