new in: print print print

Photobucket
Photobucket

Ah, så er der mere nyt genbrugstøj i skabet! Dette nye printede tøj er henholdsvis fra en genbrug i Aalborg og fra “Prag” på Vesterbrogade i KBH. T-shirten, som næsten er lang nok til at blive en kjole, købte jeg i en genbrug for 25kr lige før jeg tog afsted til modeugen – jeg er super vild med den! Før jeg tog billeder af den havde jeg slet ikke opdaget at det faktisk var flag, der er printet på den, men hvor er det bare super lækkert. Gamacherne købte jeg i “Prag” for kun 40kr! De er lidt for store, så jeg kan bruge dem mere som bukser end som gamacher, hvilket også passer mig helt fint. Der var hundredevis af skønne gamacher i “Prag” og det var ret svært at vælge (eftersom jeg ikke rigtig må shoppe, bestemte jeg at jeg skulle holde mit til én ting) men jeg synes nu disse var et ret godt valg! De bliver så fine til en sort crop top eller bare en hvid t-shirt og en sløjfe i håret. Jeg er i hvert fald klar til at gå årets mere triste måneder i møde med masser af pangfarver og prints nu! Hvad synes I om det?

Ah, even more thrifted clothes have found their place in my closet! This new printed clothes is respectively from a thrift store in Aalborg and “Prag”on Vesterbrogade in Copenhagen. The tee, which is almost long enough to be a dress, was bought in a thrift store right before I went to fashion week – and I love it to death! Before I shot pictures of it I actually didn’t realize that the print on it was flags, but now that I know, it’s just even better. I bought the leggings in “Prag” for about 6 euros! They’re a little too big, so I can use them as pants, which I really like. There were hndreds of gorgeous leggings in “Prag” so it was quite difficult to choose a pair (I don’t allow myself to shop too much this month so I decided that I could only get one pair), but I think that this was a great choice! They’ll be so cute with a black crop top or a white tee and a bow in the hair. Now I’m ready to greet the boring seasons of the year with prints and bold colours! How do you like it?