LFW outfit: <3 <3 <3

outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger -7 outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger -1 outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger -3 outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger -5 outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger -6 outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger -2 outfit february nemesis babe marie my jensen danish blogger -4 SHIRT: SECOND HAND, JACKET: STINE GOYA, BAG: REBECCA MINKOFF, SCARF: LOVE MOSCHINO, SHOES: SELECTED

På min første dag i London i fredags gik jeg all in på hjerterne. Jeg har fået lov at låne et par superfine sager fra Stine Goya til modeugen i London og en af de ting, jeg har drømt om fra sommer-kollektionen siden jeg så den til pressedagen er denne formidable hjerte-jakke.. Gud, hvor er den fin, ikke sandt? Den er ikke i butikkerne endnu, men skulle gerne komme ud i starten af marts.

Jeg kom til London fredag formiddag og efter et check-in på mit hotel, et tøjskift fra denne hammerpopulære kjole, og en metro-tur var jeg ved Brewer Street, hvor jeg mødte Andreea, som hjalp med at skyde et par billeder af mit outfit og kigge efter god stil. Denne sæson arbejder jeg for ingen andre end mig selv, og har besluttet mig for kun at skyde en smule ved diverse shows og udelukkende kigge efter det, jeg kalder “real people street style” – altså outfits, folk faktisk bruger til hverdag og ikke outfits, som kun bliver brugt, fordi det er modeuge og de derfor tør gå amok.

Det er lidt intimiderende, det, at jeg nu kun skyder billeder, hvor man skal gå op til personen og spørge om man må tage et billede. Til gengæld tror jeg den stil, jeg fotograferer vil blive mere ærlig end hvad jeg tidligere har fotograferet til modeugerne.

 

Hvad synes I om mit hjerte-look? 

 

SHOP HJERTEPRINT
[show_shopthepost_widget id=”1413488″]