Livsstatus #1: bolig-situationen

Eftersom der er sket en god portion ting over det seneste halve år, har jeg bestemt mig for at bakse en lille omgang indlæg sammen under titlen Livsstatus. Som i: hvordan står det så til nu?

 

Jo, i det her første indlæg lægger vi ud med noget, der har givet mig en hel del ro i livet, nemlig det faktum at jeg har fået mig en fast bolig. Det er så mega optur!
Efter at have flyttet 5 gange på to år(Østerbro, Gothersgade, Islands Brygge, Ydre Nørrebro og nu Indre Nørrebro) har jeg haft så meget brug for at have en base, hvor jeg ved at jeg ikke skal pakke alt mit lort ned igen om 4 måneder og så videre til et nyt hjem.

Jeg har jo ikke skrevet så forfærdeligt meget om min nye boligsituation siden jeg flyttede ind for snart to måneder siden. Jeg skal lige helt på plads først – nu har jeg jo ekstra tid til at finde de helt rigtige møbler til værelset og det tager altså tid. Blandt andet er de eneste stole jag har pt. en fra gangen i kollektivet og en jeg fandt i min baggård. Men en roomtour får I snart – og så når det kommer opdateringer på værelses-interiørfronten, så kommer der små-indlæg hen ad vejen.

 

Men ja, status på boligsituationen er som følger: Jeg er flyttet i kollektiv! Som I ægte kollektiv med fælles mad i køleskabet, fællesspisning 5 gange om ugen, en stue med et partyhjørne, diskokugle og pladespiller. Kæmpe(ej okay, men stort) køkken med lænestol og kompost og et badeværelse med mindst 9 planter og vaskemaskine.
Udover de fysiske ting som er alt, hvad jeg har drømt om, kom der naturligvis også fire skønne roomies med oven i hatten, og allesammen mega søde og inspirerende mennesker. To start-up-gutter, en arkitekt og en kommende yoga-lærer. Den største forskel der er på mig og mine nye roomies er alderen; jeg er babyen i lejligheden og så er de andre ellers mellem 5-11 år ældre end mig. Jeg er så mega glad for at de lod mig, som jeg tror var den yngste i ansøgnings-samtalepuljen, få værelset – var ellers ret sikker på at min alder kunne fælde mig, men nej!

 

Kunne I tænke jer et indlæg om hvordan det er at bo i kollektiv egentlig? Så sig endelig til!
I næste livsstatus-indlæg tager vi temperaturen på skole-situationen – hvordan det har været at gå i skole i Sverige, hvad jeg har lært og hvad der skal ske fremover?