Lørdagens

outfit ot wtw-1-2 outfit ot wtw-5 outfit ot wtw-10 outfit ot wtw-8 outfit ot wtw-7 outfit ot wtw-6 outfit ot wtw-9LÆBER: KIKO, JAKKE: BRITTA FUR fra MINUS, 3000kr, TOP: LADY BLOUSE fra MINUS, 700kr, NEDERDEL: JELA SKIRT fra MINUS, 550kr, TASKE: BEADED BAG fra MINUS, 250kr SOKKER: H&M, SKO: MARNI

I lørdags holdt jeg og min veninde, Linea, tøsedag med shopping, outfitskydning, madlavning og tv-hygge og i den anledning var jeg hoppet i det fineste og ualmindeligt behagelige outfit, som jeg har fået af Minus i forbindelse med Modeblogprisen.

Minus er et ret så skandinavisk brand, så da jeg fandt ud af at de var sponsorer for et af Modeblogpris-indlæggene, var jeg en smule nervøs om jeg kunne finde noget, der passede til min stil.. Men heldigvis havde de faktisk en del sager, som jeg er vild med, og i deres sommerkollektion var der en hulens masse print og sjove jakker, så det blev intet problem at udvælge et sæt. De items, jeg har på sættes til salg i løbet af foråret og kan købes hos Miinto.

Jeg er vild med at outfittet – selvom jeg først synes det var ret enkelt – er så travlt. Mikset mellem pels, pailletter og det superflotte grafiske print giver looket en hel masse liv, men uden at det bliver for meget, synes jeg. For at give sættet et lidt anderledes look, vendte jeg blusen bagvendt, så den blev højhalset fortil i stedet for at have den v-udskæring, som den egentlig har på forsiden. 

 

Hvad synes I om mit Minus-look?

 

Indlægget er sponsoreret af Minus