London, Milano, Paris – let’s go!

4039635

Så er det i dag, at jeg igen tager turen udi verdenen. Fra i dag og 18 dage frem er jeg på farten, på arbejde i London, Milano og Paris til modeugerne, hvor jeg – surprise, surprise – skal skyde street style billeder.
Denne sæson kommer jeg til at fotografere for NastyGal, som jeg plejer, en smule for ASOS, og som noget nyt på tapetet, Elle DK, som jeg også skød for under Københavns modeuge.

Som endnu en ny ting har jeg denne sæson forsøgt mig med at låne tøj. Jeps, jeg er simpelthen kørt så meget død i min garderobe, at jeg tænkte at det var tid til fornyelse. Så derfor var jeg for nogle uger siden omkring Baum und Pferdgartens showroom i København, hvor jeg fik lov til at hive hvad som helst ned fra stativerne – alt jeg kunne have lyst til at låne, fik jeg med. Så denne sæson er min kuffert også pakket med en hel del nye sager, som jeg virkelig glæder mig til at hoppe i og at style.

Så nu går det i gang! Modeugeræs, tre, to, en.. vi ses til Oktober, Danmark!