London modeuge-tur: bæredygtigt hotel tip

nemesis babe marie my jensen sponsored -1

nemesis babe marie my jensen sponsored -7-2my outfit SHIRT & SKIRT: 2ND DAY, SHOES: ECCO
Normalt bor jeg altid med AirBnB, når jeg rejser, hvilket absolut ikke er at kimse af, men denne gang bestemte jeg mig for at prøve noget andet. En gang i mellem længes jeg nemlig efter at bo på hotel, så nu skulle det være og jeg har fundet et virkelig fint et af slagsen!

Jeg bor pt. på Qbic Hotel – et ret hipt og bæredygtigt hotel i Whitechapel i det østlige London. Jeg valgte mest hotellet udfra hvor sejt det så ud og at det er det grønneste hotel i London med solpaneler på taget, vandbesparende badeværelser og økologiske, håndlavede madrasser – ikke dårligt. Derudover er det virkelig cool(jeg sidder pt. i den smarte retro-agtige café med hip musik i højtalerne, snacks fra baren, et glas hvidvin og hygger mig med at skrive indlægget) og når man måler priserne med andre smarte London-hoteller er prisen for et værelse på Qbic faktisk ret så rimelig – især hvis man bruger rabatkoden NEMESISBABE10 hvor man lige får 10% slået af prisen. De var også så søde at slå en god luns af prisen for mit ophold, da jeg kontaktede dem omkring at jeg kom til London – merci!

nemesis babe marie my jensen sponsored -3 nemesis babe marie my jensen sponsored -3-2 nemesis babe marie my jensen sponsored -2-2 nemesis babe marie my jensen sponsored -4-2 nemesis babe marie my jensen sponsored -5-2 nemesis babe marie my jensen sponsored -6-2

 

Det fine ved Qbic er at de ikke har puttet mere ind i værelserne end der er brug for – både for at gøre opholdet billigere for gæsterne, men også for at holde hotellet så bæredygtigt som muligt. Så: ingen telefoner på værelserne, ingen minibar, ingen roomservice(men man er velkommen til at tage sin mac&cheese burger med op på værelset, når man skal se Xfactor i sengen fredag aften, høhø) og ingen smådimser på værelserne. Dejligt nede på jorden og uprætentiøst, hvilket virkelig tiltaler mit nordjyske sind! Mit værelse er forresten et “Fun Room”.

Selvom Whitechapel er et ret lækkert og virkelig hipt område og jeg næsten har Brick Lane som min nabo, har jeg faktisk ikke gået ud for at spise endnu, fordi maden på hotellet er så hamrende god – lige fra morgenmads-buffeten til bar-snacks og deres lækre aftenretter.

nemesis babe marie my jensen sponsored -8 nemesis babe marie my jensen sponsored -14  nemesis babe marie my jensen sponsored -12 nemesis babe marie my jensen sponsored -11 nemesis babe marie my jensen sponsored -15 nemesis babe marie my jensen sponsored -13nemesis babe marie my jensen sponsored -10 my outfit TOP: SECOND DAY, JEANS: H&M STUDIO, SHOES: SELECTED

 

photos by Andreea Bogdan