Problemer med at se billeder på bloggen? Sådan løser du det!

nemesis babe marie my jensen sponsored -4

Jeg har på det seneste fået en del kommentarer fra jer søde læsere, som skriver de dejligste ting om hvad I synes om bloggen og mine billeder og så kommer med et lille “aberdabei” omkring at I kun kan se ét eller slet ingen billeder på bloggen. Jeg har vendt sagen med min webdesigner i frygt for at der var noget galt med bloggen, men her til morgen har jeg fundet ud af hvad, der er galt.

Bloggen fylder ret meget, da jeg bruger mange billeder i høj opløsning i hvert indlæg og dette kan gøre at at cache’n på jeres browser hurtigt bliver fyldt – og en fyldt cache betyder at sider loader langsommere eller ikke loader helt. Så vil du se alle billeder på bloggen, skal du enten skifte browser – altså, hvis du bruger safari, så prøv firefox eller chrome – eller du skal rydde cachen i den browser du bruger, så der igen er plads til at loade bloggen.

Jeg håber alle kan kigge med på bloggen og I skal endelig sige til hvis noget virker mystisk eller galt.

Tak fordi I er sådan nogle skønne læsere og fordi I kommer med en masse fine og konstruktive kommentarer!

Udgivet
Kategoriseret som BLOG