Looking back: 2016 i shoots og inspiration

2016 har været et af mine mest produktive år, hvad angår shoots som jeg har lavet i samarbejde med andre – billedserier og video som jeg er super stolt af. Derudover har jeg smækket en masse inspirations-indlæg efter jer også – så dette indlæg bliver proppet med lækker, visuel inspo!

 

SHOOT FOR GRAZIA ITALIA

Jeg startede året ud med det fineste shoot for Grazia Italia sammen med min yndlings fotograf og partner in crime, Andreea – se billedserien fra La Glace her!

 

SHOOTS I RUMÆNIENAFTERNOON HAZE

Shootet var den ene halvdel af en eftermiddags-skydning i en forladt baggård i Cluj sammen med Andreea – temaet var skinnende materialer, pyjamas og dekadence – se shootet her!

 

 IN THE GREENS

Den anden del af shootet i baggården. Endnu en gang skinnende og gennemsigtige materialer, tonsvis af grønt og et ret stille udtryk – se resten af serien her! 

 

 

 NATURE GIRL

Det fineste shoot – igen skudt af Andreea – ved et kalkbrud udenfor Cluj. Temaet var jordfarver og gyldne farver og rolig, naturlig følelse. Se resten af shootet her!

 

TEST SHOOTS

GO SWIM

Et sjovt og farverigt shoot i en svømmehal i Brøndy Øster skudt af Maria Thordfeldt, men søde Nathalie foran kameraet og Emilie på makeuppen. Temaet var 50’s strand-glam versus klinisk svømmehal. Se resten af shootet her!

 

PLAYGROUND

Et shoot jeg lavede for Veras Copenhagen med søde Catharina som model. Temaet var klare farver, sjov og finurlig styling. Se resten af shootet her!

Baum und Pferdgarten AW16 from Baum und Pferdgarten on Vimeo.
VIDEOPROJEKTET

Åh ja, videoprojektet blev endelig søsat efter mange måneder i støbeskeen. Det mundede udi en test-video eller pitch-video som vi kalder den i samarbejde med Baum und Pferdgarten. Jeg kan forresten sige at vi i videoprojektet POWECLAP X NEMESISBABE allerede skal skyde ny video i januar!

 

EFTERÅRS- OG VINTER-STYLING

Hvert år bliver jeg så forvirret, når jeg skal til at gå i efterårs-tøj igen. Den forvirring mundede udi 3 inspirationindlæg til at få de kreative styling-safter i gang igen – hvilket de virkelig gjorde hos mig! Se Efterårs og vinter-outfit ideer her og her, samt styling-tips til vinter her. 

 

3 WAYS TO WEAR

Jeps, 3wtw var igen på banen i 2016. I år blev det blandt andet et indlæg om hvordan man bruger nederdele om vinteren, hvordan man går i monokrome outfits med farvehvordan man bruger midi-skørter, hvordan man bruger silketørklæder i sit outfit og 3 fine første-skoledags-looks. 

 

NEMME OG FINE FRISURER

Det blev også til nogle få inspirations-indlæg om hår i år – for eksempel dette om hvordan man får lækre krøller og dette om to fine efterårsfrisurer!

 

GENERELLE STYLINGTIPS & INSTAINSPO

Jeg lavede også dette indlæg med mine 3 bedste styling tips samt et indlæg med de instagrammere jeg synes alle burde følge for inspiration!

 

Er I blevet inspirerede i år? Og hvilket af mine shoots har I bedst kunne lide?