looking back: 2017, del 2

Endelig har jeg fået taget mig tid til at kigge tilbage på den anden del af de mindeværdige ting her fra bloggen, som udkom i 2017. Let’s have a look!

Et af mine indlæg, som udkom i anden halvdel af 2017, var lidt i tråd med et af mine seneste indlæg – nemlig det med tvivlen. Denne gang handlede det om det med at finde ud af hvad det er jeg egentlig skal bruge mit liv på og frustrationen ved at være god til mange ting.

 

Senere på sommeren var jeg på shoot med min favorit-designer, nemlig Henrik Vibskov! Har stadig så meget optur over at de synes jeg var spændende!

 

Jeg begyndte også på en af mine yndlings-serier på bloggen, nemlig Creative Minds, hvor jeg interviewede spændende kreative indenfor forskellige felter omkring deres kreative proces, materialer og inspiration.
Her kan du læse alle indlæggene:

CREATIVE MINDS #1: Helga Askehave

CREATIVE MINDS #2: Line Rossau 

CREATIVE MINDS #3: Juliane Holmstrøm

CREATIVE MINDS #4: MatMakesStuff

CREATIVE MINDS #5: Anna Kjær Damgaard

CREATIVE MINDS #6: Nina Flagstad Kvorning

 

Jeg skrev også et indlæg om beslutningen – for mig var det på en måde en beslutning – om at fortsætte på mit studie efter sommerferien.

 

En anden mindeværdig og spændende oplevelse jeg havde i 2017, var da jeg producerede Nicholas Nybros show under modeugen. Det var en super spændende oplevelse og jeg skrev en dagbog omkring det her. Efter det succesfulde show, som satte gang i meget snak om kroppen, delte jeg også mine tanker omkring min egen krop og om hvordan vi taler om vores kroppe.

 

 En ret populær serie hos jer, jeg udgav på bloggen, var min “Mine Tinderdates i outfits”-serie, hvor jeg skrev om tankeprocessen i forhold til at klæde sig på til første date og hvordan mine dates så var gået. Jeg har stadig et par Tinder-outfits i ærmet, som jeg overvejer at udgive i løbet af i år. Læs mine Tinder-outfits her:

Mine Tinderdates i outfits #1
Mine Tinderdates i outfits #2
Mine Tinderdates i outfits #3

Nyheder på datingfronten er forresten, at jeg har slettet alle mine dating-apps, fordi jeg blev træt af hvor uhøflige, kedelige, ghostende og fuckboy-agtige Tinder-datere kan være. Så nu står den på pause på dating-app-fronten og jeg har investeret i crypto-currencies i stedet for Tinder og Happn. På en måde virker det mere sikkert, på trods af den helt enorme risiko forhold til crypto. Oh, well.

 

Jeg lavede også et indlæg hvor jeg anmeldte tøjsalgs-apps med plusser, minusser og nemhedsbarometeret.

 

Og så begyndte jeg at arbejde sammen med Mathilde på hendes MyRainbowTee-projekt, som hun går selvstændig med i næste uge – så der kommer endnu mere på den front, juhu!  Snart får I også nogle nye, flotte billeder at se fra Mathildes nyeste kollektion!

 

Jeg gav også en omgang lektioner i billed-redigering, både på telefonen og i photoshop. Tjek dem ud her:

Insta-billedredigeringsguide
Photoshop school: cut out collages 
Photoshop school: fritlægning til collager 
Photoshop school: lav GIF med billeder 

 

Jeg fik også endelig vist jer mit dejlige, lyse værelse, som jeg flyttede ind i i april – det tog lidt tid at indrette ordentligt og jeg er stadig i gang.

 

Sidst men ikke mindst, endte jeg året med en tur til Færøerne sammen med min ven Kat. Det kom der både video og en guide til Tórshavn ud af!

 

Hvad var jeres favorit-indlæg fra 2017?