looking back: bemærkelsesværdige oplevelser #2

outfit-13-2

Monki inviterede mig på festival og jeg drog, for første gang i mit liv, på Roskilde Festival, hvor den stod på street style-fotografi, sommertøj, lækker mad og naturligvis en masse musik. Jeg fiksede også to pakke-guides til festival-rygsækken HER og HER!

 

NEMESIS-BABE-blog-Marie-My-mood-photos-altafulla-beach-blue-bathingsuit-13Jeg tog, for første gang i 9 år, på en rigtig sommerferie med badning og sol og hav med min store vennegruppe fra gymnasie-tiden. Det må jeg gøre noget oftere, for ih, hvor var det bare skønt!

 

NEMESIS-BABE-blog-Marie-My-mood-photos-3-6Jeg tog endelig skridtet og flyttede mig selv og en god portion af mine sager fra Aalborg til København, hvor jeg nu bor og studerer kunsthistorie. Efter fire måneders fremleje har jeg forresten fundet mig et sted at bo, som I får at se så snart det hele er på plads!

 

ONSDAGSMIgen(ikke overraskende) stod den på modeuge i August, hvor jeg tog den med ro og hyggede mig med venner og fik det hele dokumenteret på et lille fikst sony-kamera, så I også kunne følge med.

 

outfit-august-nemesis-babe-marie-jensen-danish-blogger-6-3Jeg kom på endnu en sommerferie, denne gang med familien, der bød på sommer og sol og luftigt tøj i Toscana.

 

london-travel-2-2 9-NEMESIS-BABE-marie-my-in-Paris-shot-by-isabella-thordsen-1Jeg hev et par forlængede weekender ud af studie-kalenderen og smuttede til London med ASOS, hvor jeg fik lavet et lille dagbog + tips-til-byen-indlæg og hygget mig med min søde veninde Isabella. Hun tog også med mig til Paris et par uger senere, hvor vi gik i blogger-mode: skød masser af billeder og gik enormt meget på fine caféer, hvilket også mundede ud i et indlæg med pariser-tips

 

Hvad har I oplevet af spændende til i 2015?