nytårsaftenens

outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger nye new years eve outfit vintage glitter-4 outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger nye new years eve outfit vintage glitter-1   outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger nye new years eve outfit vintage glitter-5outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger nye new years eve outfit vintage glitter-6outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger nye new years eve outfit vintage glitter-3 outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger nye new years eve outfit vintage glitter-2 outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger nye new years eve outfit vintage glitter-7LIPS: MAC, HAT, BAG & DRESS: SECOND HAND, SKIRT: MONKI, SHOES: SELECTED

Jeg synes det er sjovt, som et enkelt outfit kan fortælle om det forgangne et år. Jeg har nemlig opdaget mine nytårs-outfits over de seneste par år har været en lille dokumentation af hvordan min stil har udviklet sig i løbet af det år der gik:

I 2012 opdagede jeg for eksempel voldsomme læbestift-farver og illustrerede ganske fint min hang til crop tops med nytårsoutfittet HER. I 2013 opdagede jeg det spændende ved en mere minimalistisk stil, kørte videre med crops tops og begyndte at synes at skørtelængden gerne måtte være længere end til knæet – se mit nytårsoutfit HER! I 2014 var en nyfortolkning af 90’er-stilen på banen – norm core, you know – og mit nytårsoutfit HER viste meget fint min tilbagegang i croptop-forbrug og visning af maveskind. Lidt mere voksent, men klædt ud samme tid, naturligvis.

I år synes jeg mit outfit afspejler 2015 meget fint. Min stil er gået i en mere “voksen” retning og det fokus på taljen, jeg engang ikke kunne leve uden, er forsvundet i en oversize kjole og dobbelt-sølvglimmer.  Med kegleform og spidse sko danser jeg udi natten i aften og jeg glæder mig!

En anden ting disse billeder også viser er jo en halv-stor ting, der skete i år – jeg har jo fået mig en lille tattoo som debuterer på bloggen i dag! Hvad synes I om den? Og sig endelig til, hvis I kunne tænke jer et indlæg om dens historie!

Hvad skal I have på I aften? 
[show_shopthepost_widget id=”1307771″]


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “nytårsaftenens”

 1. Nina Avatar
  Nina

  Glimmer, glimmer og atter glimmer er hvad jeg vil iføre mig. HAHA det og så en plisseret maxinedderdel og pink læbestifr YAS

  Godt nytår, glæder mig til at læse mere på din blog i 2016

 2. Nanna Avatar

  Ville elske at høre om din tatovering! Ved ikke helt hvorfor, men du virker ikke som typer, der ville få en tatovering, så det ville være spændende at læse om:)

  http://spectrum-nannaoerner.bloggersdelight.dk/

  1. Marie My Avatar

   All right – måske kommer der et indlæg om det 😀

 3. Laura // Stinusit.dk Avatar

  Jeg lagde mærke til tatoo’en med det samme, og tog mig i at huske tilbage på dine andre outfits, og om du havde den dengang – men det havde du jo ikke, fandt jeg ud af det jeg læste videre.
  Vil meget gerne høre historien bag! Synes den er så fin, diskret men stadig lidt rebelsk. Skønt!

  Sjovt med udviklingen af dine outfits – både nytårs-outfit men skam også bare helt normalt. Du er blevet meget mere modig på nogle punkter (som jeg ser det). Nu tør du både at hoppe i denim bukser, lidt sort en gang i mellem, og ikke mindst de kæmpe silhuetter. Jeg er VILD med din stil. også selvom den udvikler og ændrer sig! Det hænger jo sammen med at blive ældre.

  Godt nytår til dig <3

  1. Marie My Avatar

   Sikken dejlig kommentar, Laura, tak skal du have 🙂 Og ja, jeg er blevet mere modig på nogle punkter, hvad angår stil, selvom det måske er nogle punkter, andre finder ret almindelige(såsom jeans, haha) – men ikke desto mindre spændende for mig at bevæge mig udi! 😀
   Tak for din søde kommentar og godt nytår!