new in: extravagance syd for anklerne

 photo marniesko-1-2_zps0d583120.jpg photo marniesko-2_zps8cadb9a7.jpgSom jeg teasede lidt for i mandagens indlæg, fik jeg i lørdags, ved hjælp af VIP-rabatter i La Vallée Village, anskaffet mig noget fra Marni. For at være helt ærligt, tror jeg faktisk det er mit første designerkøb.. Eller, outlet-designerkøb, vel? Nå, men ikke desto mindre er jeg super glad for hvad jeg fik anskaffet mig: et par lækre, tyksålede læder-snøresko. Oprindeligt var planen at jeg skulle købe mig et par Dr. Marten, som en julegave til mig selv, men da skoene her stod og gloede på mig i Marni-outlettet, som de sidste af sin slags i butikken og endda i min størrelse, så slog jeg altså til! Endelig har jeg mig nu et par snøresko med et par centimeter under hælene og som der ikke trænger vand op igennem sålen på, ka-tjing! Hvad synes I om min nye investering?

As I teased for in my post this Monday, I did, this Saturday, helped by VIP-discounts in La Vallée Village, buy myself something Marni. To be honest, it might be my first ever designer buy. Or, outlet designer buy, right? Oh well, I’m so happy about what I bought: a pair of nice leather lace-ups with thick soles. Originally I planned to get myself a pair of Dr. Martens as a Christmas present for myself, but when I found this pair staring at me in the Marni outlet, as the last pair of its kind and in my size even, I had no choice! Finally I’ve got a pair of lace-ups with a duple of centimeters under the heels and with soles that don’t allow water to slip into the shoe and soak my feet, ka-ching! How do you like my new investment?