mandagens

outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger vintage outfit vans and other stories shoes-3 outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger vintage outfit vans and other stories shoes-1 outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger vintage outfit vans and other stories shoes-4 outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger vintage outfit vans and other stories shoes-6 outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger vintage outfit vans and other stories shoes-5 outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger vintage outfit vans and other stories shoes-2LÆBER: L’OREAL, JAKKE, BÆLTE & SKØRT: SECOND HAND, SKO: VANS X & OTHER STORIES

Det er længe siden vi sidst har hilst på min kære og trofaste ven, hvide plisserede skørt. Jeg tror jeg er begyndt at stoppe med at bruge den, fordi jeg synes at den i en periode overtog mine outfits og dermed bloggen – i perioder har jeg det med at droppe beklædningsdele, som jeg bruger ret meget. Jeg tror jeg har en frygt for at gro fast i det samme look, til trods for at min garderobe er enorm og ganske alsidig.

Der var engang hvor mine outfits mestendels var fin dame-inspirerede, netop som dette – husker I? Dog var det også samme periode, hvor jeg til tider også gik amok i 80’er og tidlige 90’er-looks med printede leggings og store sweatre. Måske er det meget fint, at jeg en gang imellem lige sætter et par items på pause, for det viser sig at de gode har det med at få møvet sig ind i min hverdagsgarderobe igen, alligevel – og hvor var det nu også hyggeligt at genforenes med gode, gamle plisserede. Den bliver sgu aldrig smidt ud!

 

Hvilke items bliver I ved med at vende tilbage til?
[show_shopthepost_widget id=”728371″]