Mine gøremål på det seneste

BFLYYVDe sidste par uger har mit skema været proppet med rejser, blogarbejde og andet blogrelateret – dog ikke noget, I har set så meget til her på bloggen. Derfor synes jeg det var passende at I lige kan få en opdatering(hvis ikke I har fulgt mig på Instagram) på hvad det er jeg har rendt og lavet i København(over tre omgange) og på Ibiza.. Ja, Ibiza!

 

BAUMMMFor et par uger inviterede Baum und Pferdgarten mig til København for at stå model til et look fra deres kommende Resort-lookbook.

 

BOUTFIT BPREt par dage efter jeg var returneret til Aalborg, drog jeg igen mod København for at tage på en lille blogger-pressetur. Den stod på hygge med bloggerkolleger, og dage proppet med besøg hos pr-bureauer og diverse designere for at kigge på de nye kollektioner.

 

11191519_1436332336661525_1708862909_nDa jeg tog hjem, fik jeg fikset noget så smart en en instagramprofil, hvor jeg sælger mit tøj – I kan tjekke den ud her!

 

BELLEOGASOSEfter at have spenderet nogle dage i Aalborg, da jeg kom hjem fra min pressetur, drog jeg igen mod København – denne gang for at deltage i Elle Style Awards og for at klare et par pressedage mere – denne gang hos Asos og Baum und Pferdgarten.

 

BIBIZASidst men ikke mindst, måtte jeg igen forlade min hjemby weekenden over, at jeg var så heldig at blive inviteret med på Nellys pool party-tur, der var en af de voldsomste bloggerrejser jeg har været på. 150 bloggere, modefolk og instagrammere blev fløjet til Ibiza, hvor den stod på uanede mængder af alkohol, strand, sol, pool, mad og fest på fancy hotel.. Ikke dårligt!

 

Sikke bloggen bringer mig på eventyr! Hvad er det vildeste I har oplevet på det seneste?