på med buksen

[show_lookbook_widget id=”136834″]

Lige siden jeg anskaffede mig de fantastiske vintage Moschino-bukser med det vidunderlige krydsords-print har jeg været på udkig efter flere vidunderlige bukser med flotte prints eller interessante teksturer. Indtil videre er jeg ikke nået langt, eller, lige indtil I sidste uge, hvor jeg klikkede mig gennem NastyGals udsalg(savle savle) og spottede alle deres vidunderlige sager i vintage-afdelingen – især deres vintage-bukser fra blandt andre Moschino og Emporio Armani. Wau!

Så nu sidder jeg og drømmer om bukser med spillekort-print eller “LOGO”-print, orange fløjls-jeans, stribede palazzo pants og et par gyldne bukser med et bredt bånd i taljen. Ih, hvor må jeg hellere snart smutte ud i genbrugsbutikkerne og gennemsøge dem for noget, der kan nærme sig disse halvdyre benklæders skønhed.

Og jer er så klar til når jeg finder den perfekte buks igen – jeg har i hvert fald gennemtænkt alle styling-muligheder, der vil byde sig, når nye, vidunderlige benklæder skal indtræde i mit liv..

For eksempel: hvis bukserne nu skulle med mig ud at danse natten lang, ville de få selskab af sager som disse:
[show_shopthepost_widget id=”104718″]
 
 

Og skulle bukserne med mig på arbejde, ville de hænge ud med det her:
[show_shopthepost_widget id=”104706″]
 
 

Skulle de med på ferie og bruges som en hammersmart måde at “cover up” udover badetøjet ville de gøre det sammen med disse:
[show_shopthepost_widget id=”104722″]
 
 

Og når temperaturerne engang falder skulle de stadig tages i brug sammen med dette:
[show_shopthepost_widget id=”104698″]

 

Åh, hvor jeg dog længes efter et par fantastiske, printede eller vilde bukser..

 

Hvordan ville I style sådan et par?

Og hvilke af vintage-bukserne er jeres yndlings?