NEMESIS, BABE x MONKI giveaway

julie torpegaard nemesis babe illustration monki giveaway monki give away nemesis babe giveaway digital print-6 monki give away nemesis babe giveaway digital print-7dob monki give away nemesis babe giveaway digital print-8monki-1illustration: Julie Torpegaard, alt tøj på billederne: Monki

Juhuuuu! Så er første led af min gaveregnsmåned skudt i gang og vi starter stærkt ud. Et af de firmaer, jeg har arbejdet en del sammen med via bloggen er fantastiske Monki, som jeg selv er komplet tosset med. Derfor synes jeg det var ualmindeligt relevant at involvere dem i bloggens 4 års fødselsdag og spørge om ikke de kunne tænke sig at sende mig lidt sager, som jeg kunne dele ud af. Jeg har fået fingrene i en masse tøj med Monkis nye og formidable digitale print, som I nu har chancen for at vinde..  Netop, venner, én af jer kan vinde ALT tøjet i ser på billederne herover!

For at deltage i giveawayen skal du: 

1. Følge NEMESIS, BABE på bloglovin’ samt like dette indlæg på bloglovin’

2. Følge Monki på instagram

3. Skrive en kommentar til dette indlæg og huske at skrive din e-mail korrekt i e-mail-boksen.

 

Konkurrencen slutter søndag d. 6 juli kl. 12:00 og vinderen præsenteres på mandag.

 

Pssssst.. Hvis du også vil have dit Monki-look op på Monkis hjemmeside, så husk at hashtagge dine instagrams, hvor du er iklædt Monki-tøj, #monkistyle!