Prefall 2012: Roksanda Ilincic

Nu er det vidst ret langt tid siden jeg sidst har skrevet om årets prefall-kollektioner, men der har faktisk ikke været så mange, jeg har kunnet lide, til at jeg har gidet skrive om dem – indtil nu! En ny designer jeg har opdaget er Roksande Ilincic, som er virkelig dygtig til form og farve. Jeg opdagede hende da jeg lavede en collage for noget tid siden og da jeg så hendes prefall 2012 kollektion, var jeg fuldstændig hooked! Jeg er vild med hendes colourblocking og spændende brug af former. Det, at formerne enten er helt enkle eller overdimensionerede giver kollektionen en lækker følelse af balance, efter min mening. Derudover synes jeg også at brugen af hovedsageligt primærfarver i kollektionen giver den er lækkert, rent indtryk, lidt a la De Stijl og Bauhaus, tænker jeg – især ved det første look i anden række! Mine favoritter i kollektonen er nok alle dem på nederste række, selvom jeg er tosset med hele kollektionen generelt 🙂 Hvad synes I om den? I kan se den komplette kollektion HER.

Okay, it’s been some time since I last wrote about the prefall collections of this year, but I just haven’t found any collectionsI liked so much that I’d want to write about them – until now! I just discovered the genious designer Roksanda Ilincic, who has amazing talents when it comes to colour and shape. I first discovered her when I did a collage with one of her pieces recently and when I saw her prefall collection, I was hooked! I love her colourblocking and exciting shapes. The fact that the shapes are either very simple or very exaggerated gives the collection a sense of balance, in my opinion. I also think that the use of mainly primary colours gives it a nice and clean expression, kind of in line with De Stijl and Bauhaus I think – especially the first look in the bottom line of looks in the collage. My faves in the collection are mainly the bottom line looks in the collage, even though I am very fond of the entire collaction 🙂 How do you like the collection? You can find the rest of it HERE