streetstyle paris: Anastasia

Photobucket
Photobucket
PhotobucketAll photos by me.

Noget af det, jeg tog til Paris for, var at få nogle gode streetstyle billeder med hjem – og allerhelst billeder af mere almindelige mennesker med super fed stil. En af dem, jeg fik fotograferet i forbindelse med netop dette, var Anastasia, som I ser på billederne herover – jeg fik endda fotograferet hende to gange i disse fantastiske outfits. Jeg mødte hende først ved Armani Privée showet, hvor hun var iført det ternede og orange look og så snart jeg så hende, rendte jeg efter hende, for at få hendes outfit fotograferet. Jeg er virkelig vild med det ternede tøj kombineret med de orange accesories – det virker så simpelt og så alligevel ikke. Men hvor må jeg altså få anskaffet mig et sæt ternet tøj! Dagen efter mødte jeg hende igen iført det neonfarvede outfit. Jeg synes personligt at det er super, eftersom jeg er en kæmpe sucker for stærke farver, og Anastasia kører det look helt ud med selv neonfarvet neglelak! Hvad synes I om hendes looks?

One of the reasons I went to Paris, was to get a couple of nice streetstyle shots – preferably of regular people with great style. One of the poeple I photographed was Anastasia, the girl on these photos – I got to shoot her twice in these amazing outfits. I first met her at the Armani Privée show, where she wore the amazing checkered and orange look, and as soon as I saw her, I ran after her to photograph the outfit. I am so fond of that checkered set of clothes and it’s just great combined with the orange accesories – it seems so simple, but then again not. I really need to get myself a checkered set of clothes! The day after that I met her again, now dressed in neon colours from head to toe – personally, I like it a lot, since I’m a sucker for bright colours, and Anastasia wear this look perfectly, with neon coloured nails, even! How do you like her looks?