vinter.. hvordan? del 2

how to: style coats and jacketsCLICK COLLAGE FOR CREDITS

For netop en måned siden smed jeg en collage i hovedet af jer med idéer til hvordan jeg ville style varme og lækre outfits her til vinter. Nu hvor vi har bevæget os en smule længere ind i de kolde måneder(og jeg endnu ikke har anskaffet mig en rigtig vinterfrakke. Flot, Marie!), synes jeg det var på sin plads at vise jer mine idéer til hvordan jeg ville style vinterens overtøj, eftersom det for tiden er en uundgåeligt altoverskyggende faktor når det kommer til beklædning. Jeg har samlet alle de typer frakker og jakker, jeg selv ville kunne finde på at hoppe i – som for eksempel den helt hvide frakke, som jeg ville style med masser af farver og et par sorte snøresko. Noget, der også er ret så smart denne vinter(eller, for mit vedkommende, altid) er de elegante, farvede frakker, som jeg ville give lov til at spille hovedrollen og derfor style med sorte og hvide vinteraccesories og gamacher. Min søster gav mig udfordringen at style en vinterjakke i bomber-stilen, som netop er den hun har. Min løsning ville inkludere en pencilskirt, en lækker pompom-hat og et par støvler med hæl for at prøve at mikse en mere afslappet stil med lidt fancy elementer(ps. smid lige en strømpebuks oveni så du ikke fryser skankerne).. Faktisk har det vist sig at være mit yndlingsoutfit på collagen, muligvis på grund at de fine grafiske mønstre. Jepper – jeg har endda givet mig selv en lille portion inspiration til min egen vinterstyling! Hvordan vil I style jeres frakker til vinter? Og hvilket outfit herover er jeres yndlings?

Exactly one month ago I threw a collage at you with my ideas for styling warm and cool winter outfits. Now, since we’ve moved further into the colder months(and I still haven’t bought a proper winter jacket. Nice one, Marie!), I think that it’s time to show you my ideas for styling the outerwear of winter, since it’s an inevitably overruling factor when it comes to dressing at the moment. I gathered all the kinds of coats and jackets that I would wear – like the all white coat, which I’d style with lots of colorful accessories and a pair of black lace-ups. Something that is also quite in this winter(or, in my opinion, always) are the elegant, colored coats, which I’d allow to take center stage and wear with black and white accessories and tights. My sister also challenged me to style a winter bomber-style jacket, which is her choice of jacket this winter. My solution would be wearing it with a pencil skirt, a fun, fluffy hat and heeled boots to mix up a laid back style with some fanciness(ps. throw a pair of tights into the mix, so you won’t be too cold).. Actually it has shown, that the bomber-look is my fave on the collage, possibly because of all of the graphic stuff. Yep, I even inspired myself making this post! How would you style your winter coats? And whig outfit on the collage is your fave?